Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Alexander-Arnold κόντρα στην Porto

Χωρίς Alexander-Arnold κόντρα στην Porto

Χωρίς τον Trent Alexander-Arnold έφτασε η Liverpool αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Πορτογαλία ενόψει του αγώνα με την Porto το βράδυ της Τρίτης για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Ο δεξιός back των Reds προπονήθηκε κανονικά στο The AXA Training Centre το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο δεν ακολούθησε την ομάδα στο Οπόρτο.

Οι Reds δεν παρείχαν ενημέρωση για τον λόγο απουσίας του αμυντικού, ωστόσο αυτό ενδέχεται να συμβαίνει για λόγους προφύλαξης και ξεκούρασης, καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε αντιμετωπίσει μια ίωση που δεν επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα σε Crystal Palace και Norwich για Premier League και Carabao Cup αντίστοιχα.

Ο Trent επέστρεψε το Σάββατο με την Brentford, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε, μη έχοντας ωστόσο ικανοποιητική απόδοση.

Το θετικό όμως είναι πως για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στον αγώνα με την Porto υπάρχουν πολλές επιλογές, καθώς κανονικά έχουν ταξιδέψει στην Πορτογαλία οι James Milner, Neco Williams και Joe Gomez που μπορούν να καλύψουν το κενό του Trent.

Το ταξίδι στην Πορτογαλία με την ομάδα έκανε και ο Naby Keita, αφού προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους Δράκους.

Οι παίκτες των Reds που ταξίδεψαν στην Πορτογαλία:

Alisson, Adrian, Kelleher, Williams, Gomez, Van Dijk, Konate, Matip, Τσιμίκας, Robertson, Phillips, Keita, Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones, Fabinho, Jota, Origi, Firmino, Mane, Salah, Minamino.

Ο Trent Alexander-Arnold δεν ταξίδεψε στην Πορτογαλία για τον αγώνα με την Porto.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com