Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Porto – Liverpool (preview)

Porto – Liverpool (preview)

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool αντιμετωπίζει την Porto στο Estadio do Dragao το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds που έχουν ξεκινήσει με νίκη 3-2 επί της AC Milan στο Champions League, θέλουν να αφήσουν πίσω τους το στραβοπάτημα του Σαββάτου με την Brentford και να φύγουν με το διπλό από την Πορτογαλία, ώστε να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στους 16 της διοργάνωσης.

Ορισμένες αλλαγές αναμένεται να δούμε από τον Jürgen Klopp, με μια εξ’ αυτών να είναι η επιστροφή του Bobby Firmino στο αρχικό σχήμα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή κόντρα στην Brentford.

Πιθανότητες να ξεκινήσει συγκεντρώνει και ο Takumi Minamino, ενώ πολύ πιθανή θεωρείται και η παρουσία του James Miner στην ενδεκάδα των Reds. Βασικός αναμένεται να είναι και ο Κώστας Τσιμίκας, αντί του Andy Robertson που έδειξε σημάδια κόπωσης εναντίον της Brentford.

Απουσίες φυσικά υπάρχουν για την Liverpool, καθώς οι Thiago Alcantara και Harvey Elliott παραμένουν εκτός, ενώ μη διαθέσιμος είναι και ο Trent Alexander-Arnold, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την ομάδα στην Πορτογαλία.

Υπάρχει όμως και μια επιστροφή, αυτή του Naby Keita, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά το μεσημέρι της Δευτέρας στο Kirkby και θα είναι στην αποστολή των Reds για τον αγώνα με την Porto.

Η Porto του Sergio Conceicao βρίσκεται στην δεύτερη θέση του Πορτογαλικού πρωταθλήματος με 17 βαθμούς, μετά από 7 αγωνιστικές και την Παρασκευή επικράτησε δύσκολα με 1-2 της Gil Vicente εκτός έδρας με γκολ στο 89’.

Στην αναμέτρηση με τους Reds δεν θα έχει στη διάθεση της, τους Mbemba και Marchesin, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Pepe, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια των Δράκων.

Στην πρεμιέρα των ομίλων η Porto απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Atletico Madrid και θέλει να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στη διοργάνωση, μπροστά στο κοινό της, κερδίζοντας το σύνολο του Klopp.

Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από το 2019, όταν οι Reds απέκλεισαν την Porto στην προημιτελική φάση με συνολικό σκορ 6-1.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ρώσος, Sergei Karasev.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η AC Milan υποδέχεται στο San Siro την Atletico Madrid.

Να κάνει το 2 στα 2 στον όμιλο θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com