Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Frank: «Μια από τις καλύτερες και τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου η Liverpool»

Frank: «Μια από τις καλύτερες και τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου η Liverpool»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Liverpool ο τεχνικός της Brentford, Thomas Frank, τονίζοντας πως οι Reds είναι μια από τις καλύτερες και τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Συγκεκριμένα για τους Reds ανέφερε:

“ Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες και τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Έχουν παίξει μερικά από τα πιο διασκεδαστικά, προνοητικά, πιεστικά, επιθετικά ποδόσφαιρα. Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό που έκανε ο Klopp και το επιτελείο του. ”

“ Αυτό που είναι τόσο εντυπωσιακό είναι ότι αποτελούν επιθετική απειλή από τόσους πολλούς τομείς. Όταν αντιμετωπίζεις κάποιες ομάδες είναι κυρίως αντεπίθεση ή κυρίως σέντρα ή κάτι άλλο. ”

“ Η Liverpool είναι φανταστική στις σέντρες, είναι φανταστική στο κέντρο, είναι φανταστική στην αντεπίθεση και είναι πολύ καλή στα στημένα, οπότε σε χτυπάει από κάθε γωνία. ”

“ Θα το περιορίσουμε και θα βρούμε τα πιο σημαντικά πράγματα που πιστεύουμε ότι πρέπει να ταιριάξουμε και στη συνέχεια ελπίζουμε ότι θα βρούμε μια πόρτα που είναι λίγο ανοιχτή, για  να μπορέσουμε να βάλουμε το πόδι μας. Ο ενθουσιασμός είναι η σωστή λέξη. ” Τόνισε ο Frank.

“ Πολλά παιχνίδια ήταν πιο σημαντικά από αυτό. Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι τελικός Play-Off. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που δοκιμάζουμε τον εαυτό μας απέναντι σε μια κορυφαία, κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. ”

Αποθέωσε τους Reds ο Thomas Frank.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com