Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Klopp και Milner παραλίγο να πιαστούν στα χέρια το 2017»

«Klopp και Milner παραλίγο να πιαστούν στα χέρια το 2017»

Klopp και Milner μετά τον τραυματισμό του James.

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην αμυντικός της Liverpool, Ragnar Klavan κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο Betsafe Eesti poscast.

Συγκεκριμένα, ο Εσθονός ανέφερε πως υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον Jürgen Klopp και στον James Milner μετά την ισοπαλία των Reds στο Stadium of Light με την Sunderland τον Ιανουάριο του 2017.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Klavan

“ Όταν ο Klopp είναι θυμωμένος, που παίζαμε; ” Ανέφερε ο αμυντικός και προσπάθησε να θυμηθεί την αναμέτρηση.

“ Ήταν η πρώτη μου σεζόν, στην πρώτη μου σεζόν στη Liverpool. Η μεγαλύτερη πίεση ήταν στα Χριστούγεννα και στις αρχές Ιανουαρίου. Μια φορά, δεν θυμάμαι κόντρα σε ποιον αντίπαλο. Ίσως ήταν κόντρα στη Sunderland εκτός έδρας. ”

“ Ο Klopp και ο James Milner παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και να ξεκινήσουν έναν καβγά. Ήταν η περίοδος της Boxing Day στην Αγγλία και σχεδόν ξεκίνησαν να παλεύουν, μέχρι να κάνει πίσω ο Milner. ”

“ Βλέπαμε από τα μάτια του, πως ο Klopp θα έφτανε ως το τέλος, για να αποδείξει πως έχει δίκαιο. Ήταν η πιο αγχωτική περίοδος για εκείνον. Βρισκόταν υπό πίεση. ”

“ Ήταν η πρώτη μου σεζόν και η δεύτερη του Klopp. Τι μπορείς να κάνεις; Υποτίθεται πως είσαι ένας καλός προπονητής. Είσαι ο Jürgen Klopp που κάνεις σούπερ σταρ τους παίκτες. Η πίεση είχε αρχίσει να τον κυριεύει. ” Είπε ο Klavan.

“ Δεν θα ήταν εύκολο, αλλά όταν δεν καταφέρνεις κόντρα σε μια ομάδα όπως η Sunderland, τότε μπορείς να ξεχάσεις τις θέσεις, στις οποίες θέλεις να τερματίσεις. ”

O Jurgen Klopp συγχαίρει τον Klavan μετά το φιλικό του 2016 με την Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com