Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την ανακατασκευή της Anfield Road End

Ο Klopp για την ανακατασκευή της Anfield Road End

Για την ανακατασκευή της Anfield Road End, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα μίλησε ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός προπονητής δήλωσε στην ιστοσελίδα των Reds:

“ Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και πραγματικά ελπίζω να τελειώσουν στην ώρα τους τα έργα. Για πότε είπαν, 2023-24; Το καλό που τους θέλω να τελειώσει στην ώρα τους. ”

“ Θα έχουμε μια ωραία εκδήλωση. Θα είμαι εκεί και θα είναι μια όμορφη στιγμή, όμως μια πολύ πιο ομορφότερη στιγμή θα είναι όταν τελειώσουν τα έργα. Υπάρχει κάποια δουλειά που θα πρέπει να γίνει στο ενδιάμεσο, όμως αυτό που μου αρέσει σε αυτόν τον σύλλογο, είναι δουλεύει πραγματικά για το μέλλον. ”

“ Κατά καιρούς ασκείται κριτική στους ιδιοκτήτες μας για τον έναν ή για τον άλλον λόγο, όμως δεν πρέπει να μας ξεχνάμε πως μας έδωσαν περισσότερο χώρο στο γήπεδο και τώρα άλλες 7.000 θέσεις. Αυτά είναι σπουδαία νέα για το μέλλον του συλλόγου. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα δώσουν σε 7.000 περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να δουν αυτή την υπέροχη ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο, αυτό είναι εξαιρετικό. Θα δείχνει και όμορφο, όπως είδαμε όταν χτίστηκε η τελευταία κερκίδα. ”

“ Είναι καλό και συναρπαστικό. Πρέπει να περιμένουμε και αυτό είναι δύσκολο. Γνωρίζουμε όμως πως θα πραγματοποιηθεί και εγώ προσωπικά θα ήθελα να την έχω αύριο. ”

Το Anfield είναι έτοιμοι να μεγαλώσει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com