Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα επανέλθει για Karius η Basel»

«Θα επανέλθει για Karius η Basel»

Η FC Basel θα επανέλθει για την απόκτηση του Loris Karius και θα προσπαθήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της, τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την Bild.

Όπως αναφέρει το Γερμανικό μέσο, ο Ελβετικός σύλλογος εξακολουθεί να θέλει να αποκτήσει τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα και θα κάνει νέα πρόταση για την απόκτηση του κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την ελπίδα πως και θα αποσπάσει ξανά το σχετικό «ναι» των Reds, αλλά και θα συμφωνήσει μαζί του, κάτι που δεν συνέβη το καλοκαίρι.

Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, η Basel είχε έρθει σε συμφωνία με την Liverpool για την μεταγραφή του Γερμανού, όμως δεν μπόρεσε να συμφωνήσει και με τον ίδιο, με την μεταγραφή να μην ολοκληρώνεται ποτέ.

Ο 29χρονος πλέον keeper δεν ήθελε να μειώσει τις οικονομικές του απολαβές, η Basel δεν μπόρεσε να αυξήσει κατά πολύ την αρχική της προσφορά και έτσι η μεταγραφή ναυάγησε.

Ο Loris Karius έμεινε στο Anfield και δηλώθηκε στη λίστα για τους αγώνες της Premier League, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως δεν θα χρησιμοποιηθεί, καθώς αποτελεί πλέον την τέταρτη ή ακόμη και την πέμπτη επιλογή του Jürgen Klopp για την θέση 1.

Οι μέρες του Anfield σε κάθε περίπτωση είναι μετρημένες.

Δεν έχει μέλλον στη Liverpool ο Loris Karius.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com