Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Είμαι περήφανος που φόρεσα το περιβραχιόνιο»

Gomez: «Είμαι περήφανος που φόρεσα το περιβραχιόνιο»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας έκανε ο Joe Gomez, μιλώντας για το γεγονός ότι φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το διπλό στο Carrow Road και την εμφάνιση των τριών μικρών, Gordon, Morton και Bradley που έκαναν ντεμπούτο με τα Κόκκινα.

Για το γεγονός ότι ήταν αρχηγός για πρώτη φορά ανέφερε:

“ Ήταν τεράστια τιμή για εμένα. Φυσικά μετά από τη δύσκολη περίοδο που βίωσα με τους τραυματισμούς και τις επιστροφές, απολαμβάνω κάθε στιγμή. Ήταν απίστευτο που μπόρεσα να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Πραγματικά το απόλαυσα. ”

“ Είσαι υπεύθυνος (όταν είσαι αρχηγός) και πρέπει να ηγηθείς όσο καλύτερα μπορείς. Ο καθένας το κάνει με διαφορετικό τρόπο. Δεν θέλεις να κάνεις κάτι το ασυνήθιστο, θέλεις να είσαι απλώς ο εαυτός σου. ”

“ Όλα τα παιδιά ήταν απίστευτα, οπότε δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Σημασία έχεις να προσπαθείς να είσαι αισιόδοξος και να τους ενθαρρύνεις όσο περισσότερο μπορείς. ”

Για την χθεσινή αμυντική τετράδα και την εμφάνιση των μικρών:

“ Όλοι τα πήγαν απίστευτα. Αξίζουν όλοι μια ειδική αναφορά. ”

“ Είδα στην προετοιμασία πόσο καλοί μπορούν να είναι, έχουν κάνει πολλές προπονήσεις μαζί μας. Τα πήγαν απίστευτα καλά. ”

“ Δεν είναι εύκολο να κάνεις το ντεμπούτο σου εκτός έδρας σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο. Όλοι τους έπαιξαν πολύ καλά. ”

Για τη νίκη-πρόκριση:

“ Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα δύσκολο τεστ. Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε με πολλές αλλαγές μια ομάδα της Premier League. Γνωρίζαμε πως δεν θα ήταν εύκολο. ”

“ Κρατήσαμε όμως ανέπαφη την εστία μας και ήμασταν καλοί εκτελεστικά. Φυσικά είχαν και εκείνοι τις στιγμές τους, όμως συνολικά είμαστε χαρούμενοι. ”

Άνετα προκρίθηκε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com