Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκινά η ανακατασκευή της Anfield Road End!

Ξεκινά η ανακατασκευή της Anfield Road End!

Η ανακατασκευή της Anfield Road End θα ξεκινήσει και επίσημα την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί οι Reds.

Με την ανακατασκευή της κερκίδας θα προστεθούν 7.000 νέες θέσεις, ενώ η συνολική χωρητικότητα του θρυλικού γηπέδου της ομάδας θα ξεπεράσει τις 61.000.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με τον ίδιο τρόπο που έγιναν και στην Main Stand, κάτι που σημαίνει πως οι Reds θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο Anfield για όσο διαρκέσουν.

Η ομάδα υπολογίζει να έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της κερκίδας εγκαίρως για την έναρξη της σεζόν 2023-24.

Με την ανακατασκευή της εξέδρας δεν θα αυξηθεί μόνο η χωρητικότητα του γηπέδου, αλλά και το προσωπικό, καθώς θα προστεθούν περίπου 400 άτομα στα ήδη 2.200 που δουλεύουν στο Anfield σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, εκ των οποίων το 95% διαμένουν στην πόλη του Liverpool.

Η ανακατασκευή της κερκίδας θα παρέχει επίσης πρόσθετες διαδρομές πεζών στο πίσω μέρος της εκτεταμένης κερκίδας στο Stanley Park, διατηρώντας τη διαμόρφωση και τον χαρακτήρα του τετραπλού σταδίου και θα περιλαμβάνει ιστορικές αναφορές σχεδιασμού.

Οι Reds έχουν λάβει την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης για την διοργάνωση έως έξι συναυλιών και άλλων μεγάλων event μέσα στις πέντε επόμενες σεζόν στο Anfield.

Η ανακατασκευή της κερκίδας ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com