Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Divock Origi: Ο πιο αδικημένος «θρύλος» της Liverpool? (μέρος 1ο)

Divock Origi: Ο πιο αδικημένος «θρύλος» της Liverpool? (μέρος 1ο)

Η τρίτη διαδοχική απουσία του Divock Origi από την 20αδα της Liverpool στο παιχνίδι εναντίον της Leeds United, παρά το γεγονός ότι ο Roberto Firmino δεν ήταν διαθέσιμος λόγω τραυματισμού, προκάλεσε περαιτέρω συζήτηση για το μέλλον του στο Anfield.

Μερίδα οπαδών των Reds, με όπλο το πληκτρολόγιο τους, άρχισαν και πάλι να «πυροβολούν» εναντίον του Βέλγου επιθετικού, θεωρώντας τον, ως τίποτα περισσότερο από ένα «παράσιτο», από το οποίο η ομάδα πρέπει να απαλλαγεί.

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την αντίδραση της αθλητικογράφου Melissa Reddy, η οποία με άρθρο της στην Independent κακίζει την στάση των συγκεκριμένων οπαδών και εκφράζει την πλήρη απογοήτευση της για το γεγονός ότι οπαδοί καταφέρονται με τέτοιο μένος εναντίον ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, ως να μιλούν για κάτι μιας χρήσης, κάτι που πρέπει να απορριφθεί στα σκουπίδια.

«Είναι ένα αηδιαστικό αποτέλεσμα της εμμονής τους για μεταγραφές. Θεωρούν πως όσοι παίκτες βρίσκονται στο περιθώριο πρέπει να φύγουν από την ομάδα τους!»
«Ενεργούν σαν κυνηγοί στο διαδίκτυο, σαν πραγματικές βδέλλες, οι οποίες είναι αποφασισμένες να αποδείξουν πόσο αγαπούν μια ομάδα με το να μισούν τους παίκτες της!»

Και τονίζει με εμφατικότητα:
«Κόντρα στη Milan, ο επιθετικός της Liverpool φρόντισε να μας υπενθυμίσει τις ικανότητες και την αξία του, καθώς και την πραγματικότητα γύρω από την κατάσταση του».

Σίγουρα η απόφαση του Jurgen Klopp να συμπεριλάβει τον Divock Origi στην αρχική ενδεκάδα, στο εντός έδρας παιχνίδι με την AC Milan για το Champions League, αιφνιδίασε τους πάντες.
Άλλωστε, η τελευταία φορά στην οποία ο Βέλγος επιθετικός είχε ξεκινήσει ως βασικός ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, στη νίκη επί της West Ham United για την Premier League. Επίσης, σημείωσε το τελευταίο του γκολ για τους Reds, πριν από 12 μήνες, στη νίκη με 7-2 επί της Lincoln City για το Carabao Cup.

Παρόλα αυτά δήλωσε παρών, ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα σε ένα τεράστιο, από πλευράς σημασίας, παιχνίδι στο Champions League.
«Πάντα πίστευα στον Divock και εξακολουθώ να πιστεύω», δήλωσε ο Klopp πριν από το παιχνίδι, όταν ρωτήθηκε για το σκεπτικό της επιλογής του.

Το αφεντικό των Reds επιβραβεύτηκε για την επιλογή του, καθώς ο Origi, στη θέση του κεντρικού επιθετικού ανέδειξε τις θετικές πτυχές του παιχνιδιού του. Ασταμάτητο πρέσινγκ με πολλά τρεξίματα, ανοίγοντας χώρους για τον Mohamed Salah και τον Diogo Jota.
Η σημαντικότητα του αγώνα φαίνεται να ξύπνησε τον Origi από τον βαθύ και περίεργο λήθαργο, στον οποίο έπεφτε πολύ συχνά κάθε φορά που καλείτο από τον Klopp να βοηθήσει την ομάδα.

Divock Origi: Ο πιο αδικημένος «θρύλος» της Liverpool?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com