Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά – επιστρέφει ο Firmino»

Klopp: «Τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά – επιστρέφει ο Firmino»

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την εξαιρετική απόδοση της αλλαγμένης Liverpool στο Carrow Road και την πρόκριση της στο επόμενο γύρο του Carabao Cup, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Bobby Firmino είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Γερμανός για τον αγώνα και την απόδοση της ομάδας είπε:

“ Υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε – η οργάνωση δεν ήταν σωστή. Ο Curtis ως εξάρι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν σωστή επιλογή. Οι έξι πιο προωθημένοι παίκτες δεν είχαν ξαναπαίξει ποτέ πραγματικά μαζί, όμως πετύχαμε γκολ και συνεχίζαμε να παλεύουμε. ”

“ Τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά και έδειξαν ότι είναι πραγματικά δυνατά. ”

“ Δεν ήταν όμως ένα τέλειο παιχνίδι. Έπρεπε να κάνουμε πάρα πολλές αλλαγές για να έχουμε φυσικές λύσεις στα προβλήματα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πραγματικά επιθετικά, πολύ ζωντανά, αλλά δεν είχαμε δουλέψει ακριβώς αυτά στην προπόνηση, καθώς κάποιες αποφάσεις πάρθηκαν αργά. ”

Για την απόδοση των μικρών:

“ Τα πήγαν εξαιρετικά και οι τρεις. Αποτέλεσε μια μεγάλη έκπληξη για εμάς το ότι μπόρεσαν να βγάλουν 94 λεπτά. ”

“ Αν τα παιδιά είναι αρκετά καλά τότε θα παίζουν. Ο Kaide Gordon είναι έτοιμος για αυτές τις στιγμές και μπορεί να παίξει για 95 λεπτά. Ο Tyler μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε μια καλύτερη σύνδεση μεταξύ των γραμμών -ήταν  ένα πολύ καλό παιχνίδι και παίζουν επειδή είναι αρκετά καλοί. ”

Για τον Kelleher που έπιασε το πέναλτι του Τζόλη:

“ Είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας. Αυτή ήταν μια σημαντική στιγμή για εκείνον. ”

Για τον Minamino:

“ Δεν έπαιζε πολύ συχνά, επέστρεψε από τραυματισμό, μερικές φορές είναι εύκολο (να επιστρέψεις), μερικές φορές δεν είναι αλλά εκείνος διαθέτει έναν κορυφαίο χαρακτήρα. ”

“ Ένας ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει. Τραυματίστηκε με την εθνική ομάδα και στη συνέχεια έπρεπε να βρει τη φόρμα του. Δεν είναι ότι δεν έπαιζε για 16 εβδομάδες ή οτιδήποτε άλλο. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να επιστρέψουν στην πορεία τους. Άξιζε τα γκολ του. Έκανε καλές κινήσεις και έδειξε ότι διαθέτει γρήγορο μυαλό. ” Είπε ο Klopp.

Για την επιστροφή του Firmino και τους τραυματισμούς:

“ Ο Bobby προπονήθηκε χθες, οπότε θα επιστρέψει. ”

“ Έχουμε ήδη δύο μέσους εκτός με τραυματισμό, οπότε πρέπει να βεβαιωθούμε πως αυτός ο αριθμός δεν θα μεγαλώσει. Το ξεκίνημα της σεζόν πάντως ήταν καλό για όλο το ρόστερ. Έχουν πολλά ακόμη να δώσουν. ”

Οι Reds δεν δυσκολεύτηκαν στο Carrow Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com