Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άνετη πρόκριση στο Carrow Road

Άνετη πρόκριση στο Carrow Road

Η Liverpool πέρασε άνετα από το Carrow Road, νικώντας την Norwich με 0-3 και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Carabao Cup.

Οι Reds ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στα Καναρίνια.

Δίχτυα βρήκαν οι Minamino και Origi.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Kaide Gordon να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του ως βασικός και αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον Σαββατιάτικο αγώνα, ξεκίνησαν οι Reds στο Carrow Road.

Οι Reds άνοιξε το σκορ με το καλημέρα μόλις στο πέμπτο λεπτό, με τον Takumi Minamino! Ο Τσιμίκας χτύπησε το κόρνερ, ο Origi πήρε την κεφαλιά, για να στρωθεί η μπάλα στον Minamino και να γράψει ο Ιάπωνας το 0-1.

Από νέο κόρνερ του Έλληνα αμυντικού έφυγε ψηλά η κεφαλιά του Konate στο 12ο λεπτό, ενώ πολύ κοντά στο γκολ έφτασε η ομάδα του Klopp στο 24’ με την προσωπική ενέργεια και το αριστερό σουτ του Gordon, το οποίο έφυγε λίγο εκτός από την εστία των Καναρινιών.

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι για να ισοφαρίσουν στο 42’, όταν ο Τζόλης σούταρε εκτός περιοχής, ο Kelleher απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Γιαννούλη, στον οποίο έκανε πέναλτι απειρίας ο Bradley.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζόλης, για να αποκρούσει όμως ο Kelleher με τα πόδια και να απομακρύνει και την προσπάθεια του Idah από το rebound ο Joe Gomez.

Στην αμέσως επόμενη φάση, οι Reds παραλίγο να πετύχουν και το δεύτερο τέρμα τους, με τον Curtis Jones, ο οποίος έκανε εξαιρετική κίνηση και ωραίο πλασέ, με την μπάλα να φεύγει όμως πάνω από τα δοκάρια του Gunn.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, πέρασε ο Tyler Morton αντί του Naby Keita.

Η Liverpool χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά στο δεύτερο μέρος, για να βρει το δεύτερο γκολ και να κλειδώσει την πρόκριση της στον επόμενο γύρο! Στο 50’ ο Τσιμίκας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η οποία πήγε συστημένη στο κεφάλι του Origi, για να γράψει ο Βέλγος το 0-2, επιστρέφοντας στα γκολ! 

Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος σκόρερ με πλασέ έφτασε κοντά στο 0-3, ενώ ψηλά έφυγε η προσπάθεια του Gordon στο 61’. 

Στο 65’ οι Reds έκαναν την δεύτερη τους αλλαγή στο ματς, με τον Robertson να περνά αντί του Τσιμίκα.

Η επόμενη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στη Norwich είχε ένα σουτ με τον Rupp στο 72’, το οποίο όμως έφυγε ψηλά. 

Με την συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα, η Liverpool έκανε τρία τα τέρματα της, με σκόρερ ξανά τον Minamino! Ο Ιάπωνας έλαβε την πάσα του Ox, μπήκε στην περιοχή και με υπέροχη κίνηση και υποδειγματικό τελείωμα έγραψε το 0-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Kelleher, Bradley, Konate, Gomez, Τσιμίκας (Robertson 66′), Jones (Henderson 87′), Keita (Morton 46′) Oxlade-Chamberlain, Gordon, Minamino, Origi

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Phillips, Balagizi, Jota

Norwich: Gunn; Gibson, Hanley, Omobamidele; Mumba (Rashica 69′), Rupp, Γιαννούλης, Lees-Melou (Dowell 77′), Gilmour, Τζόλης (Pukki 69′), Idah

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα της Brentford.

Βρήκαν δίχτυα οι Minamino και Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com