Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει Norwich και Brentford ο Thiago, επιστρέφει στις προπονήσεις ο Firmino

Χάνει Norwich και Brentford ο Thiago, επιστρέφει στις προπονήσεις ο Firmino

Ένα injury update μας παρείχε ο Pep Lijnders το μεσημέρι της Δευτέρας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Norwich για το Carabao Cup, εξηγώντας πως ο τραυματισμός του Thiago Alcantara δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στις δύο επόμενες αναμετρήσεις.

Ο Ολλανδός τεχνικός για το πρόβλημα του Ισπανού ανέφερε:

“ Ο Thiago, όπως είπε και ο προπονητής μετά τον αγώνα, αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στη γάμπα. Δεν μπορώ να πω πόσο καιρό ακριβώς θα του πάρει να επιστρέψει, αλλά σίγουρα δεν θα αγωνιστεί ούτε αύριο, ούτε το Σαββατοκύριακο. ”

“ Ας λάβουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων πρώτα, πριν να βγάλουμε μια κανονική διάγνωση. Είναι κρίμα, γιατί έπαιζε πολύ καλά στον αγώνα και κατά τη γνώμη μου, είναι ένας κανονικός playmaker. Είναι κρίμα που θα μας λείψει. ”

“ Μέσα σε μια εβδομάδα χάσαμε δύο επιδραστικούς μέσους, αυτό είναι κάτι άσχημο. ”

Για την επιστροφή του Trent Alexander-Arnold:

“ Το παιχνίδι μας ξεκίνησε ουσιαστικά στις 12 το μεσημέρι ώρα εναντίον της Palace, όταν και μίλησε με τον γιατρό. ”

«Δεν ήταν εύκολο γιατί αυτά τα παιδιά θέλουν να παίζουν πάντα, [ακόμη και] αν αισθάνονται λίγο άρρωστα. Έκανε όμως το σωστό. ” ”

«Μιλώντας για τον Trent, πρέπει να μιλήσω για τη Millie αμέσως – ο αγώνας ξεκίνησε με μια ομιλία του James Milner και κατέληξε με εκείνον να κυριαρχεί στην δεξιά πλευρά. Θέλαμε να λύσουμε την κατάσταση με τον Trent με εμπειρία, αλλά πήραμε πολλά περισσότερα. ”

«Έτσι, είμαστε πραγματικά περήφανοι και πολύ χαρούμενοι που έχουμε αυτούς τους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν ανά πάσα στιγμή. ”

«Όσο αφορά τον Trent, δεν υπάρχουν συμπτώματα – δεν υπάρχουν συμπτώματα COVID. Έκανε όμως τεστ. Θα πρέπει να είναι καλά σε λίγες μέρες, αλλά η Norwich έρχεται πολύ νωρίς. ”

Για την επιστροφή του Firmino: 

“ Ο Bobby θα βγάλει μέρος της ομαδικής προπόνησης, όμως δεν είναι έτοιμος για τον αγώνα. Προχωρά όμως καλά. ”

“ Ο Neco (Williams) σημειώνει επίσης σωστή πρόοδο, όμως ο αυριανός αγώνας έρχεται πολύ σύντομα για εκείνον. ”

Τέλος, ξεκαθάρισε πως αύριο θα ξεκινήσει ο Kelleher:

“ Ο Ali νομίζω πως δεν έχει αγωνιστεί ούτε μια φορά στο League Cup, οπότε νομίζω πως είναι ξεκάθαρο ότι ο Caoimhin θα ξεκινήσει αύριο. ”

Προς επιστροφή ο Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com