Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/9/1979 Δύσκολη νίκη επί της Dinamo Tbilisi (vid)

Σαν σήμερα: 19/9/1979 Δύσκολη νίκη επί της Dinamo Tbilisi (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley θα έπαιρναν δύσκολα τη νίκη επί της Dinamo Tbilisi στο Anfield, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης (νυν Champions League).

Οι Κόκκινοι έχοντας υποστεί αποκλεισμό σοκ στον ίδιο γύρο την προηγούμενη χρονιά από την Nottingham Forest, ήθελαν να αποφύγουν επανάληψη ανάλογης έκπληξης. Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 19′ ο David Johnson με κεφαλία από σέντρα του Terry McDermott, θα βάλει μπροστά τους Reds στο σκορ.

Οι Σοβιετικοί (Γεωργιανοί για την ακρίβεια), απεδείχθησαν σκληρά καρύδια και στο 33′ θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν με τον Aleksandr Chivadze, βάζοντας «δύσκολα» στους Κόκκινους, με το εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν.

Οι Reds παρ’ όλο το προσωρινό σοκ, επανήλθαν στα γνωστά επίπεδα απόδοσης τους, παίρνοντας τελικά το προβάδισμα στο 44′ από σουτ του Jimmy Case. Το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, γεγονός που άφησε το κοινό και τα ΜΜΕ με προβληματισμό για την συνέχεια της παρουσίας των Κόκκινων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 35.270 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ισπανός Á Franco Martínez.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 19/9/1979 Δύσκολη νίκη επί της Dinamo Tbilisi
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com