Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Milner: «Είχαμε λίγη τύχη, αλλά την αξίζαμε!»

James Milner: «Είχαμε λίγη τύχη, αλλά την αξίζαμε!»

Για το νικηφόρο παιχνίδι επί της Crystal Palace και την «ειδική αποστολή» πού του ανατέθηκε, αγωνιζόμενος ως δεξί back, μίλησε ο James Milner.

Ο μέσος της Liverpool παραχώρησε post-match συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι των Reds, αναφερόμενος στα δύο παραπάνω θέματα, όπως και στο ορόσημο των 100 γκολ στο οποίο έφτασε ο Sadio Mane, αλλά και στο ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Πάμε να δούμε τι είπε ο Millie για:

  • Το πόσο έπρεπε να ιδρώσει η Liverpool για να φτάσει σε αυτή τη δίκαιη νίκη:

«Ήταν μία καλή εμφάνιση. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Έγιναν πολλές αλλαγές, ενώ προερχόμασταν και από ένα μεγάλο μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Οπότε ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σκοράραμε κάποια φανταστικά γκολ, όμως είχαν και εκείνοι κάποιες ευκαιρίες τις οποίες θα θέλαμε να είχαμε σταματήσει. Ο Ali είχε λίγη δουλειά να κάνει. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, όμως μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το μηδέν στην άμυνα. Τρία ωραία γκολ και χρόνος συμμετοχής για κάποιους παίκτες πού μάλλον δεν είχαν παίξει πολύ φέτος.»

  • Για το πότε έμαθε ότι θα αγωνιζόταν ως δεξί back, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει έναν εξαιρετικά επικίνδυνο αντίπαλο όπως ο Zaha:

«Ο Trent θα φάει σίγουρα πείραγμα για αυτό! Λίγη Zaha-ίτιδα, ή κάτι τέτοιο. Νομίζω το έμαθα 2,5-3 ώρες πριν το παιχνίδι. Γι’ αυτό όμως είμαστε προετοιμασμένοι, για να είμαστε έτοιμοι όποτε μας χρειαστεί η ομάδα.»

  • Για τα 100 γκολ του Mane, ένα σπάνιο και ξεχωριστό επίτευγμα και τη γενική συνεισφορά του στην ομάδα:

«Είναι εντυπωσιακό. Προφανώς όλα τα παιδιά κάνουν πάρα πολλά για την ομάδα – όχι μόνο γκολ. Assists, δουλεύουν για την ομάδα χωρίς τη μπάλα, βοηθούν στον τρόπο πού παίζουμε και πιέζουμε. Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν αν τα παιδιά μπροστά δεν έδιναν το έναυσμα. Όμως ο Sadio έχει σπουδαία ποιότητα, σκοράρει όλους τους τύπους γκολ και πολύ σημαντικά γκολ επίσης. Είμαι ικανοποιημένος για αυτόν, γιατί είναι τόσο καλός παίκτης και αξίζει όλους τους επαίνους πού δέχεται.»

  • Για το φετινό ξεκίνημα της ομάδας:

«Νομίζω ότι αυτό πού πρέπει να κοιτάμε σαν ομάδα είναι ο παράγοντας του momentum, τα αποτελέσματα και τα clean sheets (το μηδέν στην άμυνα). Τα clean sheets είναι τόσο σημαντικά – είναι μία εξαιρετική συνήθεια πού μπορείς να αποκτήσεις. Προφανώς υπάρχουν παιχνίδια στα οποία δεν παίζεις τόσο καλά, και καταφέρνεις ίσα ίσα να βάλεις ένα γκολ, οπότε εκεί το clean sheet κάνει τη διαφορά. Χρειάζεται να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Είχαμε λίγη τύχη σήμερα (σ.σ. χθες), όμως κατά καιρούς την αξίζεις.»

O James Milner συγχαίρει τον Sadio Mane για το τελευταίο του γκολ εναντίον της Crystal Palace.
O James Milner συγχαίρει τον Sadio Mane για το τελευταίο του γκολ εναντίον της Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com