Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Vieira: «Στο Anfield κάποιες αποφάσεις πάνε με το μέρος της Liverpool»

Vieira: «Στο Anfield κάποιες αποφάσεις πάνε με το μέρος της Liverpool»

Δυσαρεστημένος τόσο από κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, όσο και από τα λάθη των παικτών του έδειξε ο Patrick Vieira μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Ο νέος προπονητής της Crystal Palace στάθηκε στον ανεπαρκή τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αμύνθηκε στις στημένες φάσεις -από τις οποίες προέκυψαν και τα τρία γκολ- ως κύριο παράγοντα πού τροφοδότησε την απογοήτευσή του, ενώ αναφέρθηκε, μετά από ερώτηση πού του έγινε, σε διαιτητικές αποφάσεις όπως αυτή του μη καταλογισμού πέναλτι εις βάρος του Τσιμίκα και υπέρ του Benteke.

Ας δούμε τις κυριότερες δηλώσεις από τη συνέντευξη τύπου του Γάλλου:

  • Για το αν ήταν σκληρό πού η ομάδα του έχασε με 3-0:

«Ναι. Νομίζω ότι το να χάνεις με 3-0 είναι αρκετά σκληρό, δεδομένων των καταστάσεων και των ευκαιριών πού δημιουργήσαμε. Θεωρώ όμως ότι αμυνθήκαμε πολύ άσχημα στις στημένες φάσεις. Δε μπορείς να δέχεσαι 3 γκολ από στημένες φάσεις στο Anfield, αν θέλεις να πάρεις κάτι από το παιχνίδι.»

  • Για το αν θεωρεί ότι διαιτητικές αποφάσεις όπως η παραπάνω, αλλά και πολλά φάουλ παικτών της Liverpool πού έμειναν ατιμώρητα, δεν πήγαν με το μέρος της Palace:

«Ναι, αλλά νομίζω ότι όταν έρχεσαι σε ένα μέρος όπως το Anfield, πολλές από τις αποφάσεις θα πάνε με το μέρος τους. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό, όμως υπήρξαν μερικές καταστάσεις όπου πιστεύω ότι αυτές οι αποφάσεις δεν πήγαν με το μέρος μας. Η απογοήτευση όμως δεν είναι για αυτό, αλλά γιατί ενώ θέλαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα σε ένα γήπεδο σαν αυτό, είναι δύσκολο να ελπίζεις να πάρεις κάτι όταν δέχεσαι 3 γκολ από στημένες φάσεις.»

  • Για το τι διέφερε στο χθεσινό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της προηγούμενης βδομάδας εναντίον της Tottenham, όπου η Palace εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και κέρδισε με 3-0:

«Όταν έρχεσαι σε ένα δύσκολο μέρος όπως το Anfield, χρειάζεσαι και λίγη τύχη, και σήμερα δεν την είχαμε. Όμως δημιουργήσαμε φάσεις, όπως και δεχτήκαμε φάσεις. Όταν έρχεσαι σε ένα τέτοιο μέρος, με τους παίκτες πού έχουν, περιμένεις να περάσεις δύσκολες περιόδους, όπως και περάσαμε. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ειδικά στα πρώτα 15-20 λεπτά.»

  • Για τον εκνευρισμό πού έδειξε σε κάποιες στιγμές ο Wilfried Zaha για κάποια φάουλ πού θεώρησε ότι του έγιναν και δε δόθηκαν, και το αν συμφωνεί με τον παίκτη του:

«Δε μίλησα μαζί του ακόμα. Υπήρξαν κάποιες καταστάσεις όπου πέρασε (τον αντίπαλό του) στο 1 vs 1, και κάποιες άλλες καταστάσεις όπου είχαμε το πλεονέκτημα ώστε να δημιουργήσουμε μία απειλή, όμως εκείνοι προφανώς έκαναν μερικά πολύ έξυπνα φάουλ για τα οποία δεν τιμωρήθηκαν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους της απογοήτευσης.»

O Patrick Vieira στον πάγκο των φιλοξενούμενων του Anfield.
O Patrick Vieira στον πάγκο των φιλοξενούμενων του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com