Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στον Mohamed Salah το Standard Chartered Player of the Month!

Στον Mohamed Salah το Standard Chartered Player of the Month!

Νικητής ενός ακόμη βραβείου είναι ο Mohamed Salah, αφού ο Αιγύπτιος αναδείχθηκε νικητής στη ψηφοφορία για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Liverpool για τον μήνα Αύγουστο.

Ο ακραίος επιθετικός ήταν μέσα και στα τρία γκολ με την Norwich City στο Carrow Road για τη πρώτη αγωνιστική, σκοράροντας το τρίτο γκολ και ετοιμάζοντας τα άλλα δύο, ενώ σκόραρε και με πέναλτι απέναντι στη Chelsea.

Ο Salah κατάφερε να τερματίσει πάνω από τον δεύτερο Harvey Elliott και τον τρίτο Κώστα Τσιμίκα στη ψηφοφορία που διεξήχθη στο επίσημο σάιτ της Liverpool, www.liverpoolfc.com.

Οι δηλώσεις το Mo μετά την αποδοχή του βραβείου:

«Σας ευχαριστώ πολύ!».

«Πιστεύω πως είναι ένα καλό ξεκίνημα για εμάς, με 7 βαθμούς (σ.σ. τον Αύγουστο). Θέλαμε να έχουμε εννιά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα».

«Δεν μπορώ να διαλέξω ένα (σ.σ. για καλύτερο γκολ από τα 100 στη Premier League)! Αυτό απέναντι στη Chelsea ήταν καλό, αλλά αυτό που είχε το περισσότερο συναίσθημα ήταν αυτό απέναντι στη United εντός έδρας, στο τελευταίο λεπτό».

«Αυτό εκτός έδρας ήταν επίσης καλό, αλλά αυτό στο εντός ήταν το πρώτο μου απέναντι στη United και ήταν σπέσιαλ».

«Είναι υπέροχο το να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα. Το να έχω σκοράρει 100 γκολ στη Premier League ως ακραίος επιθετικός είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο και περήφανο. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Salah πατώντας εδώ.

Ο Mo Salah γράφει το 0-3 για τους Reds απέναντι στη Norwich.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com