Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θέλουμε να εξελισσόμαστε κάθε χρόνο»

Klopp: «Θέλουμε να εξελισσόμαστε κάθε χρόνο»

Για την εξέλιξη που θέλει να πετυχαίνει η ομάδα κάθε χρόνο μίλησε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις πριν αγώνα με την Crystal Palace.

“ Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε κάθε χρόνο – έτσι είναι. Ένα πράγμα που είδατε μέχρι στιγμής ήταν το πραγματικά καλό τρίγωνο στη δεξιά πλευρά. ” Είπε ο Klopp.

Ήταν τόσο ευέλικτο που στο τέλος ο Mo Salah έπρεπε να αμυνθεί στη θέση του δεξιού back, επειδή ο Trent ήταν μέσα στην περιοχή και ο Hendo στη μέση του γηπέδου ή κάπου εκεί.

“ Το θέλουμε αυτό, αλλά φυσικά είμαστε ακόμα σε διαδικασία εκμάθησης, ώστε να μην είμαστε τόσο εκτεθειμένοι σε μια τέτοια κατάσταση. Εκτός όμως από αυτό, σου δίνει πάντα ένα μικρό επιθετικό πλεονέκτημα, αλλά αμυντικά είσαι ελαφρώς πιο ανοιχτός.

“ Πρέπει λοιπόν να καταλάβεις, πρέπει να πάρεις τον ρυθμό για να το κάνεις ακριβώς όπως πρέπει. Αυτό είναι σίγουρα διαφορετικό από ότι κάναμε πέρυσι. Θέλουμε να το κάνουμε και στα δύο άκρα – χρειαζόμαστε εύκαμπτα τρίγωνα και πρέπει να τα υποστηρίζουμε.

“ Συνήθως όταν ο Bobby παίζει, παίρνεις μεγάλη υποστήριξη από εκείνον όταν γυρίζει προς τα πίσω. Στο τελευταίο παιχνίδι το κάναμε διαφορετικά, οπότε αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία μιλάμε. ”

“ Δεν είναι ότι τους λέμε μόνο ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος και κάνουμε ξανά τα ίδια πράγματα, προσπαθούμε πραγματικά να βελτιωθούμε και πραγματικά να εξελιχθούμε. Και γι ‘αυτό, η πόρτα είναι ανοιχτή, η πόρτα μου είναι πραγματικά ανοιχτή για όλους.

Jürgen Klopp και Divock Origi στην αναμέτρηση με την Milan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com