Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχει πολλά ακόμη να δώσει ο Thiago»

Klopp: «Έχει πολλά ακόμη να δώσει ο Thiago»

Για την περίπτωση του Thiago Alcantara ρωτήθηκε ο Jürgen Klopp, λόγω της απόφασης του να μην χρησιμοποιήσει τον έμπειρο μέσο στον αγώνα της Τετάρτης με την AC Milan.

Ο Γερμανός για τον Thiago ανέφερε:

“ Το ξεκίνημα του φυσικά δεν ήταν τέλειο. Ήρθε εδώ, νόσησε από COVID-19 και τραυματίστηκε. Αυτοί οι παράγοντες τα κάνουν όλα πιο δύσκολα. Έδειξε όμως τι παίκτες μπορεί να είναι για εμάς, έχει πολλά ακόμη να δώσει. ”

“ Έχει περάσει ένας χρόνος (από την έλευση του), αλλά αν θέλετε, έχει περάσει μισός χρόνο λόγω όλων αυτών που έχουν συμβεί. Ήρθε σε μια νέα ομάδα στην πιο δύσκολη περίοδο των ζωών μας. Τώρα έχει προσαρμοστεί πολύ καλά εδώ. Η οικογένεια του είναι εδώ, είναι το κέντρο της ομάδας μας, διαθέτει έναν πολύ καλό χαρακτήρα και μια καλή προσωπικότητα και είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Οπότε όλα είναι καλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Τα παιδιά έχουν μερικές φυσικές ικανότητες. Όλο το τεχνικό κομμάτι είναι εύκολο για εκείνον. Ναι, έπρεπε να προσαρμοστεί και το έκανε στον τρόπο που αμυνόσαστε. ”

“ Χρησιμοποιούμε πολύ πιο συχνά από ότι η Bayern Munich ένα από τα δύο μας εξάρια ως επιθετικό παίκτη. Όταν αγωνίζεσαι ως δεύτερο εξάρι πρέπει να προσφέρεις και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να παίζεις ανάμεσα στις γραμμές. ”

“ Μπορείς να γυρίσεις στην τελευταία γραμμή, για να πάρεις μπάλα αλλά όχι πάντα. ”

“ Εμείς θέλουμε από εκείνον να παίξει το φυσιολογικό του ποδόσφαιρο και πρέπει να προσαρμοστεί σε μερικά ακόμη πράγματα του ποδοσφαίρου μας. ”

“ Δεν του έχω ζητήσει να τρέχω συνεχώς στην πλάτη της άμυνας. Είναι ένας playmaker, ο οποίος μπορεί μερικές φορές να παίξει και λίγο πιο μπροστά. ”

“ Σε κλειστούς χώρους, οι μεταβιβάσεις του είναι πολύ καλές. Μπορεί να περάσει πάσες σε χώρους, σαν ένας golfer, για να είμαι ειλικρινής! Ένας καλός golfer, ένας παγκόσμιας κλάσης golfer! ”

“ Το κάνει αυτό χωρίς καν σκέψη. Λατρεύω τον τρόπο που παίζει. Η θέση του οχταριού σε εμάς είναι περίπλοκη. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Χρησιμοποιούμε διαφορετικά πράγματα κατά καιρούς, όταν πιστεύουμε πως ταιριάζουν σε έναν συγκεκριμένο αντίπαλο. Μερικές φορές θέλουμε να έχουμε περισσότερα τρεξίματα στην πλάτη της άμυνας, άλλες φορές θέλουμε να βγάζουμε πιο πολλές φυσικές επιθέσεις, άλλες να είμαστε πιο αμυντικοί. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούμε διάφορες συνθέσεις. ”

Ο Thiago Alcantara στο Elland Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com