Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Vieira: «Δεν φοβόμαστε το Anfield»

Vieira: «Δεν φοβόμαστε το Anfield»

Ο προπονητής της Crystal Palace, Patrick Vieira μίλησε σήμερα το απόγευμα για τον αγώνα κόντρα στη Liverpool στο Anfield, τονίζοντας πως αποτελεί μια πρόκληση για την ομάδα του, η οποία όμως δεν θα φοβηθεί το θρυλικό γήπεδο των Reds.

Ο Γάλλος τεχνικός συγκεκριμένα είπε για τον αγώνα:

“ Ο αγώνας του Anfield θα είναι μια πραγματική πρόκληση, όμως δεν υπάρχει φόβος. Υπάρχει ενθουσιασμός, καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα είναι μια δύσκολη πρόκληση, όμως πραγματικά ανυπομονούμε γιατί θέλουμε να τεστάρουμε τους εαυτούς μας κόντρα σε αυτές τις ομάδες. ”

“ Νομίζω πως μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και όχι απλώς της Premier League. Αν παρατηρήσετε τα αποτελέσματα της τα τελευταία χρόνια, θα δείτε πως βρίσκονται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες. Γνωρίζουμε την δύναμη τους και τι μπορούν να κάνουν οι επιθετικοί τους. Τους γνωρίζουμε καλά. Δεν μας εκπλήσσει ο τρόπος που αγωνίζονται κάθε εβδομάδα. ” Είπε ο Vieira.

“ Εμείς πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να τους προκαλέσουμε προβλήματα με την εμφάνιση μας, διότι ακόμη και αυτές οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα. ”

“ Αν πάμε εκεί με το σκεπτικό να αμυνθούμε για 90 λεπτά, θα σκοράρουν γκολ, διότι έχουν την ικανότητα να το κάνουν. ”

“ Χρειαζόμαστε πίστη στο 100%, καθώς και ψυχολογία. Αν δεν τα έχουμε αυτά, τότε δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε εκεί (Anfield). Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι και μια πρόκληση για εμάς, αλλά σε τέτοια παιχνίδια θέλεις να συμμετέχεις. ”

Το Anfield έδειξε την δύναμη του στον αγώνα με την Milan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com