Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson για το γκολ του και τη νίκη επί της Milan

Ο Henderson για το γκολ του και τη νίκη επί της Milan

Δηλώσεις έκανε ο Jordan Henderson στην ιστοσελίδα των Reds, αναφερόμενος στο υπέροχο τέρμα που σημείωσε για το 3-2 και στην μεγάλη νίκη επί της AC Milan.

Ο αρχηγός για το γκολ του είχε να πει:

“ Ναι, ήταν ο ωραίο που επέστρεψα στον πίνακα του σκορ! ”

“ Είχε περάσει λίγος καιρός, οπότε είναι πάντα ωραίο όταν σκοράρεις ένα γκολ. Αν παίζω πιο ψηλά στο γήπεδο, νομίζω πως θα χρειαστεί να σκοράρω και περισσότερα γκολ. Ήταν ωραίο που επέστρεψα στο πίνακα των σκόρερ και σκόραρα το νικητήριο. ”

Πως ήταν ο αγώνας: 

“ Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν λίγο πάνω κάτω και είμαι σίγουρος ότι ήταν πολύ καλό να το παρακολουθήσει ένας ουδέτερος. Ήταν ωραίο που επέστρεψαν οι οπαδοί [σε] μια ευρωπαϊκή βραδιά στο Anfield, ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο τέλος. ”

“ Σκέφτηκα ότι για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το επίπεδο απόδοσής μας ήταν πολύ καλό, προφανώς είχαμε ένα κακό διάστημα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στα τελευταία 10-15 λεπτά, δεν ήμασταν αρκετά καλοί και ήμασταν λίγο απρόσεχτοι και τιμωρηθήκαμε με δύο γκολ. ”

“ Έτσι, [πήγαμε] στο ημίχρονο λίγο απογοητευμένοι που μείναμε πίσω, αλλά εξετάσαμε κάποιες πιο λεπτές λεπτομέρειες και τι θα μπορούσε να μας βοηθήσει στο δεύτερο ημίχρονο και τα παιδιά βγήκαν και απέδωσαν εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τα καταφέραμε να βρούμε μια νίκη, οπότε συνολικά πρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι. ”

Για τον χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα:

“ Είναι πολύ σημαντικός. Πρώτα από όλα, θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσουμε με μια νίκη στην έδρα μας, οπότε πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. ”

“ Νομίζω πως η εμφάνιση μας για 70-75 λεπτά ήταν πολύ καλή και απλά πρέπει να μάθουμε από αυτά τα 10-15 λεπτά και να βεβαιωθούμε πως δεν θα συμβεί ξανά, αλλιώς θα τιμωρηθούμε ξανά σε αυτό το επίπεδο. ” Είπε ο Henderson.

Αν ένιωσε πως οι Reds χρειάστηκε να κερδίσουν δύο φορές τον αγώνα:

“ Ναι, κάναμε σκληρή δουλειά στο παιχνίδι, αλλά πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Milan. Είναι μια καλή ομάδα, καλοί παίκτες και όταν δεν είσαι αρκετά καλός σε ένα διάστημα σε ένα παιχνίδι, τιμωρείσαι σε αυτό το επίπεδο και αυτό συνέβη. ”

“ Πιστεύω ότι τα παιδιά αντέδρασαν τόσο καλά στο δεύτερο ημίχρονο … συνεχίσαμε, συνεχίσαμε να παλεύουμε και καταφέραμε να βρούμε μερικά γκολ για να κερδίσουμε το παιχνίδι, οπότε γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. ”

Ο Jordan Henderson επέστρεψε στα γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com