Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pioli: «Ήμασταν μερικά λεπτά μακριά από το 1-3»

Pioli: «Ήμασταν μερικά λεπτά μακριά από το 1-3»

Ο προπονητής της Milan, Stefano Pioli παραδέχθηκε την ποιότητα που διαθέτει η Liverpool και την ένταση την οποία έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του βρισκόταν μερικά μόλις λεπτά μακριά από το τρίτο τέρμα.

Βρισκόταν μερικά μόνο λεπτά μακριά από το να προηγηθούμε με 1-3 και αν είχε συμβεί αυτό, το παιχνίδι θα είχε απομακρυνθεί από την Liverpool. ”  Είπε ο Pioli.

Τιμωρηθήκαμε από το επίπεδο των αντιπάλων μας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν κερδίσαμε τον αγώνα. Η Liverpool έκανε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και ένα παιχνίδι που δεν ήταν στα μέτρα μας. Προσπαθήσαμε να το αντέξουμε και ίσως θα μπορούσαμε να το κάνουμε καλύτερα. Χρειαζόμασταν να τους κάνουμε να τρέξουν λίγο περισσότερο, κάτι που κάναμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. ”

Το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό και καθοριστικό, η Liverpool έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά. Στη συνέχεια το αλλάξαμε, η λύπη μας είναι για τα 2 γκολ που δεχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω των λαθών μας. ”

“ Είχαμε προετοιμάσει θέσεις για να κόψουμε την πίεσή τους, αλλά πίεσαν πολύ και δυσκολευτήκαμε να κάνουμε ντρίμπλες. Όταν σε κατευθύνουν προς τη μία πλευρά, οι καταστάσεις γίνονται λιγότερο συμφέρουσες. ”

“ Ο Rebic έκανε επιθέσεις συχνά από τα δεξιά με με τις σωστές κινήσεις αλλά δεν τον τροφοδοτούσαμε πάντα. Η μεταβίβαση της μπάλας πρέπει να είναι γρήγορη, σε αυτόν τον τομέα η Liverpool είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η πίεση τους μας ενόχλησε. Κάναμε δύο τρεις επιθέσεις από το κέντρο, η δράση μας πριν γκολ του Rebic ήταν πολύ πολύ ωραία. ”

Ανώτεροι οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com