Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα highlights του Liverpool 3-2 Milan (vid)

Τα highlights του Liverpool 3-2 Milan (vid)

Η Liverpool επικράτησε με 3-2 της AC Milan στο Anfield για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, ξεκινώντας με νίκη τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι Reds ήταν η ανώτερη ομάδα και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά, παίρνοντας το προβάδισμα με αυτογκόλ του Tomori στο 8’, μετά από σουτ του Trent Alexander-Arnold, το οποίο κόντραρε στον Άγγλο αμυντικό πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Mo Salah έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των Reds στο 14’, μη μπορώντας να σκοράρει από την άσπρη βούλα, μετά το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα για χέρι του Bennacer.

Ο αγώνας όμως γύρισε πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με την Milan να σκοράρει δύο φορές στο 42’ και στο 44’ με τους Rebic και Diaz και να πηγαίνει με το 1-2 στα αποδυτήρια.

Η ιστορία της επανάληψης ήταν όμως διαφορετική, με την ομάδα του Klopp να αποδεικνύει ξανά πως είναι καλύτερη από την αντίπαλο της.

Οι Reds ισοφάρισαν γρήγορα, στο 49’ με τον Mohamed Salah, μετά από υπέροχη ασίστ του Divock Origi και είχαν σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο για να κάνουν την ανατροπή.

Η ανατροπή έγινε με το γκολ του Jordan Henderson στο 69’ με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής, με το 3-2 να είναι το τελικό σκορ.

Ο Mo Salah πανηγυρίζει το 2-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com