Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool FC – AC Milan (UCL Matchday 1 Live – 3-2 ΤΕΛΙΚΟ)

Liverpool FC – AC Milan (UCL Matchday 1 Live – 3-2 ΤΕΛΙΚΟ)

Την AC Milan υποδέχεται στο Anfield στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League η Liverpool. Μάθετε για την πορεία του αγώνα στον live σχολιασμό του Liverpool.gr. Η σελίδα ΔΕΝ ανανεώνεται αυτόματα.

LIVERPOOL FC 3 – 2 AC MILAN

9′ TOMORI OG            42′ REBIC

     49′ SALAH                    44′ BRAHIM

70′ HENDERSON                            

90+5′ ΝΑΙ! ΤΕΛΟΣ! Η Liverpool παίρνει μια – πολύ πιο δύσκολη από ότι θα έπρεπε – νίκη απέναντι στους Ιταλούς με 3-2! Salah και Henderson έφεραν τη δικαιοσύνη στο Anfield, αφού οι Rebic και Brahim την είχαν πάρει μακριά πριν το ημίχρονο. Είχε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Tomori η Liverpool, χαμένο πέναλτι με τον Μο, πάρα πολλές φάσεις και εν τέλει ξεκινά με το δεξί τη φετινή της πορεία με φόντο την Αγία Πετρούπολη.

90+5′ Σουτ του Brahim από μακριά, έξω η μπάλα.

90+4′ Το You’ll Never Walk Alone ηχεί στο γήπεδο όσο κάνει καθυστερήσεις η ομάδα.

90′ Πέντε λεπτά καθυστερήσεων.

85′ Κόρνερ του Tonali, ο Kjaer γυρνάει στο πρώτο δοκάρι και ο Alisson σώζει προ του Maldini!

84′ Αυτές ήταν και οι τελευταίες αλλαγές των Reds.

83′ Ιστορία γράφεται στο Anfield. Τρίτη γενιά Maldini στα ευρωπαϊκά κύπελλα, περνάει ο γιος του Paolo, Daniel, στο γήπεδο στη θέση του Rebic. Αλλαγές και για την Liverpool. Oxlade-Chamberlain και Milner στη θέση των Salah και Henderson.

80′ Έχει σταματήσει το παιχνίδι για τραυματισμό του Calabria.

76′ Η Liverpool επέστρεψε και έχει αυτό που μόνο εκείνη δικαιούται σήμερα, όμως θέλει ένα γκολ για να τελειώσει η υπόθεση νίκη.

74′ Όμορφο σουτ του Jones με το αριστερό, λίγο έξω η μπάλα!

72′ Αλλαγές. Έξω οι Keita, Jota, μέσα Thiago, Jones. Για την Milan, έξω ο Bennacer, μέσα ο Tonali.

70′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVERPOOL!!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΟΛ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! Κόρνερ ο Trent, η μπάλα πάει στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, κεραυνός του Henderson και η μπάλα καρφώνεται στη δεξιά γωνία!

69′ Μεγάλη ευκαιρία για την Liverpool! Πήρε τη μπάλα ο Matip, πήγε να του περάσει όλους, πήγε η μπάλα στο Jota, το τελείωμα από το πέναλτι έφυγε κόρνερ!

66′ Σέντρα ο Henderson από τα δεξιά, κατεβάζει ο Mane, το σουτ όμως έφυγε πάρα πολύ μακριά.

64′ Έγινε η αλλαγή για την Liverpool. Έξω ο Origi, μέσα ο Mane.

63′ Διπλή αλλαγή για την Milan. Saelemaekers έξω, Florenzi μέσα και Leao έξω, Giroud μέσα.

62′ Έχει μείνει κάτω ο Origi. Ξεντύνεται στο πάγκο ο Mane.

61′ Καλό μακρινό και δυνατό σουτ του Robertson, ο Maignan σε ετοιμότητα.

57′ Μπαίνει από αριστερά ο Keita, κάνει κάτι ανάμεσα σε σέντρα και σουτ, πάνω στον γκολκίπερ των Ιταλών.

51′ Κόρνερ του Robbo, διώχνει τη μπάλα η άμυνα, καταλήγει στον Arnold ο οποίος σουτάρει ψηλά. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, σουτ του Origi από μακριά, η μπάλα μακριά άουτ.

47′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Η LIVERPOOL! Παίζει το ένα-δύο ο Salah με τον Origi, ο Βέλγος βγάζει τον μόνιμο σκόρερ της Liverpool σε τετ-α-τετ και εκείνος σκοράρει πάλι! Τελείωσε και το τσεκάρισμα από το VAR. 2-2!!!

46′ Γκολ η Milan αλλά ακυρώνεται. Τραγελαφική η αμυντική λειτουργία της Liverpool. Πάσα από το κόρνερ – εκεί υπάρχει οφσάιντ – σέντρα του Rebic, πιάνει αέρα ο Hendo, γκολ ο Kjaer σε κενή εστία που ακυρώνεται.

45′ Συνέχεια στο ματς με τους Ιταλούς στη σέντρα. Χωρίς αλλαγή οι ομάδες.

11:00 Επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο του Anfield οι παίκτες. Στην Anfield Road End κάνει επίθεση η ομάδα μας.

45′ Τέλος του ημιχρόνου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Η Liverpool έχει τον απόλυτο έλεγχο, δεν έχει επιτρέψει στην Milan ούτε να ονειρεύεται κάποια τελική, έχει γκολ, χαμένο πέναλτι και ένα κάρο ευκαιρίες, κι όμως κάπως πάει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Αυτογκόλ ο Tomori, γκολ οι Rebic-Brahim πριν το ημίχρονο και τώρα οι κόκκινοι έχουν ένα βουνό να ανέβουν. Απίστευτο και πραγματικά άδικο όμως το σκορ του αγώνα.

44′ Κι άλλο γκολ η Milan. Απίστευτο το τι γίνεται στο Anfield. Βγαίνει από τα αριστερά ο Kessie, δίνει στον και πάλι αμαρκάριστο Rebic, πάσα στον Brahim, σώζει ο Robertson στη γραμμή, αλλά στην επαναφορά γίνεται το 1-2.

42′ Γκολ η Milan από το πουθενά. Πάσα του Brahim στον εντελώς αμαρκάριστο Rebic, ο οποίος τελείωσε άψογα και έκανε το 1-1 στη πρώτη φάση των Ιταλών.

33′ Να και ένα λάθος του Maignan. Χωρίς κόστος όμως, καθώς χάνει τη μπάλα από γύρισμα και πάει κόρνερ. Δεν βγήκε κάτι από αυτό.

32′ Σουτ ο Keita αυτή τη φορά, κόντραρε στα σώματα και βγήκε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης, γύρισμα του Μο, πάνω στον γκολκίπερ των Ιταλών.

30′ Σουτ του Salah με δύναμη έξω από την περιοχή, διώχνει ο Maignan.

24‘ Έχουν κόψει λίγο τον ρυθμό οι Reds. Καμία απολύτως αντίδραση από την Milan. Ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά.

19′ Τρομακτικός ο ρυθμός της ομάδας μας η οποία κερδίζει νέο κόρνερ. Έμεινε η μπάλα γύρω από την περιοχή, σέντρα του Arnold, κεφαλιά Matip, πάνω στον Maignan. Υπάρχει φάουλ όμως του Σενεγαλέζου στόπερ.

16′ Μάλλον ως αυτογκόλ θα χρεωθεί το γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες, καθώς ο Trent είναι εμφανές ότι πάει να κάνει γύρισμα. Λίγο ενδιαφέρει αυτό την Liverpool όμως.

15′ Αντεπίθεση της Liverpool, Jota στον Salah, το σουτ μακριά.

14′ ΟΧΙ! ΚΑΚΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΜΟ! Στην επαναφορά από την απόκρουση, ο Jota στέλνει τη μπάλα πάνω στον Maignan!

14′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVERPOOL. Σουτ του Robbo, στο χέρι και πέναλτι!

12′ Αφηνιασμένοι οι κόκκινοι, δημιουργούν νέα φάση με τον Salah να σουτάρει και να την βγάζει κόρνερ ο Tomori!

10′ Μακρινό σουτ του αρχηγού Henderson, η μπάλα στα χέρια του Maignan.

9′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVERPOOL!!! Μπήκε από τα δεξιά ο Trent, του έδωσε χώρο η άμυνα, εκείνος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Tomori και κατέληξε στα δίχτυα!

8′ Δεύτερο κόρνερ για την Liverpool. Εκτέλεσε ο Trent, βρήκε τον Matip, τη καλή κεφαλιά του οποίου μάζεψε ο Maignan.

5′ Δεύτερη μεγάλη φάση για τους κόκκινους! Πάλι ανέβηκε ο Robertson, γύρισε στο Jota, εκείνος έκανε τη προσποίηση αλλά ο Tomori μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε μετά ο Πορτογάλος.

3′ Πρώτη φάση για την Liverpool! Βγήκε από τα αριστερά ο Robertson, το γύρισμα είναι καλό αλλά ο Origi δεν την βρήκε γεμάτα.

2′ Πρώτο κόρνερ για την ομάδα μας. Έφυγε μακριά η μπάλα από την άμυνα.

1′ Σέντρα από τον Mo Salah στο Anfield!

9:59 Έγινε η είσοδος των ομάδων υπό τον ήχο του You’ll Never Walk Alone. Πάμε για την σέντρα!

9:58 Η ενδεκάδα της AC Milan: Maignan, Kjaer, Tomori, Hernandez, Bennacer, Kessie, Saelemaekers, Diaz, Leao, Rebic.

          Στο πάγκο οι: Jungdal, Tatarusanu, Florenzi, Gabbia, Kalulu, Romagnoli, Ballo-Toure, Tonali, Maldini, Giroud.

9:47 Ολοκληρώθηκε η προθέρμανση των Reds. Τελική ευθεία για την σέντρα.

9:45 Μόνο σε τελικούς έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, με την νίκη της Liverpool στη Κωνσταντινούπολη το 2005 να «ισοφαρίζεται» από εκείνη της Milan δύο χρόνια μετά στη χώρα μας.

8:40 Η ενδεκάδα της Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Robertson, Matip, Gomez, Fabinho, Henderson, Keita, Salah, Jota, Origi.

          Στο πάγκο οι: Adrian, Kelleher, van Dijk, Konate, Thiago, Milner, Mane, Tsimikas, Phillips, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino.

8:30 Καλησπέρα σε όλους! Σέντρα σε μιάμιση ώρα στο Anfield. Μαζί θα παρακολουθήσουμε τη πορεία του αγώνα, όπως πάντα, στο Liverpool.gr!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com