Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιτυχής η χειρουργική επέμβαση του Harvey Elliott

Επιτυχής η χειρουργική επέμβαση του Harvey Elliott

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/9) στο Λονδίνο το χειρουργείο του Harvey Elliott στον αριστερό αστράγαλο, μετά από το τάκλιν του Pascal Struijk στο ματς της Κυριακής με την Leeds.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη κάταγμα και εξάρθρωση στον αριστερό αστράγαλο και αντικαταστάθηκε από τον Jordan Henderson, παίρνοντας το χειροκρότημα από το κοινό του Elland Road.

Μετά από τον φρικιαστικό τραυματισμό, ο Elliott μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί πλήρως το μέγεθος της ζημιάς.

Ο ποδοσφαιριστής τώρα θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και, ενώ αναμένεται να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν, οι ιατροί δεν έχουν δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα λόγω της πολυπλοκότητας του τραυματισμού.

Ο δρ. Jim Moxon, ο οποίος γρήγορα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον φυσιοθεραπευτή Chris Morgan, μίλησε για τον τραυματισμό.

«Ο Harvey υπέστη κάταγμα και εξάρθρωση στον αριστερό αστράγαλο την ώρα του αγώνα».

«Καταφέραμε να επαναφέρουμε τον αστράγαλο γρήγορα και σήμερα ο Harvey υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση των συνδέσμων και του κατάγματος που υπέστησαν βλάβη. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η επάνοδός του ξεκινάει τώρα».

«Δεν θα του βάλουμε πίεση με το να του βάλουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως περιμένουμε πως θα καταφέρει να αγωνιστεί αργότερα μέσα στη σεζόν αφού ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδωσε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram, γράφοντας πως: «Η επέμβαση ήταν επιτυχής! Σας ευχαριστώ πολύ για την τρομερή υποστήριξη. Ο δρόμος για την επάνοδο ξεκινά τώρα. At the end of the storm there’s a golden sky (σ.σ. οι στίχοι του You’ll Never Walk Alone – «Στο τέλος της καταιγίδας, υπάρχει ένας χρυσός ουρανός»)».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com