Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Ο πανηγυρισμός ήταν για τους γονείς μου»

Fabinho: «Ο πανηγυρισμός ήταν για τους γονείς μου»

Δίχτυα βρήκε στον Κυριακάτικο αγώνα με την Leeds στο Elland Road ο Fabinho, διαμορφώνοντας το 0-2 στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Βραζιλιάνος πανηγύρισε δείχνοντας προς τον ουρανό και όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο πανηγυρισμός ήταν για τους γονείς του, οι οποίοι βρίσκονται στην Βραζιλία.

Για το γκολ και τον πανηγυρισμό ο Fab είπε:

“ Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα. Φυσικά σκεφτόμουν τον πατέρα μου, καθώς και την μητέρα μου, γιατί και εκείνη βρίσκεται στην Βραζιλία τώρα. ”

“ Ήθελε να σκοράρω για την μητέρα και για τον πατέρα μου. Μετά το γκολ θέλησα να κοιτάξω τον ουρανό και να αφιερώσω το γκολ στον Θεό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, γιατί όταν ο Alisson σκόραρε πέρσι, είπε πως ήταν ένα δώρο από τον θεό και εγώ πιστεύω το ίδιο. ”

“ Ήταν μια ξεχωριστή για εμένα. ”

Για την CBF που ήθελε να τους μπλοκάρει την συμμετοχή:

“ Εμείς είχαμε προετοιμαστεί για τον αγώνα και ήμασταν έτοιμοι να αγωνιστούμε. ”

“ Σε κάποιες στιγμές ήμουν στην αρχική ενδεκάδα και σε κάποιες άλλες δεν ήμουν, γιατί δεν γνωρίζαμε αν θα μπορούσα να παίξω. ”

“ Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να αγωνιστώ για την ομάδα και που σκόραρα το δεύτερο γκολ. Είμαι επίσης χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας, καθώς και για την ατομική μου εμφάνιση. ”

Οι Reds πανηγυρίζουν στο Elland Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com