Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Μπορούσαμε να ήμασταν ακόμα πιο αποτελεσματικοί»

Trent: «Μπορούσαμε να ήμασταν ακόμα πιο αποτελεσματικοί»

Trent και Salah συνεργάστηκαν στο πρώτο γκολ.

Για τα θετικά και τα αρνητικά συμβάντα της αναμέτρησης και της νίκης της Liverpool στο Elland Road μίλησε ο Trent Alexander-Arnold μετά τη λήξη του αγώνα.

Το δεξί full-back των Reds, πού με την ασίστ του στον Mo Salah έφτασε τις 35 στην Premier League, αναφέρθηκε στο προφανές θετικό της ευρείας νίκης της ομάδας μας εναντίον των «Παγωνιών», όπως και στα αρνητικά της αναποτελεσματικότητάς της ανά περιόδους και του τραυματισμού του Harvey Elliott.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του στο site της ομάδας:

«Είναι πάντα δύσκολο να έρχεσαι εδώ.»

«Είναι δύσκολο να βρεις χώρους, όταν όμως το κάνεις, κατά κάποιο τρόπο ανοίγεται το γήπεδο (σ.σ. εννοεί ότι γίνεται πιο εύκολο να βρεις χώρους, όταν το κάνεις μία φορά) και μετά μπορείς να δημιουργήσεις ευκαιρίες – αυτό νομίζω κάναμε.»

«Θα μπορούσαμε να ήμασταν πολύ πιο αποτελεσματικοί, να καθαρίσουμε το παιχνίδι νωρίτερα και να σκοράρουμε πολύ περισσότερα γκολ.»

«Δε μπορείς ποτέ όμως να σνομπάρεις μία νίκη με 3-0 στο Elland Road – clean sheet, τρία γκολ και τρεις βαθμοί.»

«(η Leeds) Είναι ανορθόδοξοι και εμμένουν σε αυτά πού ξέρουν. Ακόμα και όταν παίζουν με 10 παίκτες, εξακολουθούν να παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Δεν κάθονται να αμυνθούν πίσω από τη μπάλα, παίρνουν πρωτοβουλίες, κυνηγάνε τον αντίπαλο γύρω από το γήπεδο και θέλουν να είναι επιθετικοί.»

Για τον Harvey Elliott και για το κατά πόσο το προχθεσινό διπλό επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του, ο Trent ανέφερε:

«Σε τέτοιες στιγμές το θέμα δεν είναι το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα σημαντικό, όμως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο μέσα στο γήπεδο δεν είναι ποτέ ωραίο.»

«Επηρεάζει τους πάντες εκεί έξω, μπορούσες να δεις τη στεναχώρια στα πρόσωπα όλων και το πόσο πολύ όλοι τον νοιάζονταν και ήταν γύρω του – ακόμα και οι παίκτες της Leeds τον νοιάζονταν.»

«Όμως είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβεις τι έχει συμβεί. Είναι ένα τόσο νέο παιδί, έχει τον κόσμο στα πόδια του, και το να του συμβεί κάτι τέτοιο σε αυτό το στάδιο της καριέρας του είναι σκληρό.»

«Όμως είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ένας καταπληκτικός άνθρωπος, και είμαι σίγουρος ότι όταν θα έχει τον χρόνο για να αναρρώσει, θα πάρει ξανά μπροστά για τα καλά.» 

Άλλη μία class εμφάνιση από τον Trent Alexander-Arnold στο Elland Road.
Άλλη μία class εμφάνιση από τον Trent Alexander-Arnold στο Elland Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com