Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Παίξαμε καλά και αμυνθήκαμε σωστά»

Klopp: «Παίξαμε καλά και αμυνθήκαμε σωστά»

Για την εύκολη επικράτηση της ομάδας του με σκορ 0-3 επί της Leeds μίλησε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο Elland Road.

Ο προπονητής των Reds για την απόδοση των παικτών του είπε:

“ Ήμασταν πραγματικά καλοί. Παίξαμε κορυφαίο ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να είχαμε αξιοποιήσει περισσότερο το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Στο τέλος, το 3-0 είναι ένα κορυφαίο αποτέλεσμα. Θα ήμασταν άπληστοι αν στεκόμουν εδώ και έλεγα ότι έπρεπε να είχαμε σκοράρει 5, 6, 7 γκολ. Το ποδόσφαιρο που παίξαμε ήταν εξαιρετικό. ”

Αν μπορεί να συγκριθεί η εμφάνιση με εκείνες της προπέρσινες σεζόν:

“ Δεν με ενδιαφέρει η φόρμα που είχαμε όταν κερδίσαμε τον τίτλο. Με ενδιαφέρει να είμαστε στην καλύτερη φόρμα τώρα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Η Leeds θα σε τιμωρήσει αν δεν είσαι καλός. Δεν ήμασταν τέλειοι, όμως πετύχαμε ωραία γκολ, αλλά έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα. ”

“ Αμυνθήκαμε σωστά και στους κατάλληλους χώρους, έτσι είναι. Πήραμε την μπάλα και η ιδέα μας ήταν να κόψουμε τον Phillips που ήταν σημαντικό λόγω των μεταβιβάσεων του. Στη συνέχεια, τους σταματήσαμε το πλάνο τους. ”

“ Πήραμε τη μπάλα και ήμασταν αρκετά επεκτατικοί στην κατοχή. Χρησιμοποιήσαμε καλά τους χώρους για τις δικές μας επιθέσεις. Χωρίς ένταση, δεν μπορούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. ”

“ Ήμασταν όμως πραγματικά έτοιμοι για την ατμόσφαιρα και αυτό που ζητά η Leeds από εμάς. ”

Αν θεωρεί πως έπρεπε να δεχθεί την κόκκινη ο Struijk της Leeds:

“ Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο [αν ήταν κόκκινη κάρτα], δεν είναι δουλειά μου. Είναι ένας σοβαρός τραυματισμός, σίγουρα για ένα παιδί 18 ετών. Η κόκκινη κάρτα δεν είναι σημαντική. Σε ή τρεις εβδομάδες θα μπορεί να παίξει, ο Harvey δεν θα το κάνει. ”

Για την καταπληκτική εμφάνιση του Fabinho:

“ Ο Fabinho είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και κέρδισε τόσες πολλές μονομαχίες. Τα πήγαμε καλά και σε πολλές πτυχές του αγώνα. ”

Για τον Sadio Mane που σκόραρε:

“ Ο Sadio έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ο κόσμος ήθελε να τον εκνευρίσει. Εκείνος έμεινε ήρεμος και σκόραρε. ”

Για τους διαιτητές που αφήνουν το παιχνίδι να κυλήσει:

“ Το πρόβλημα με το να αφήνεις το παιχνίδι να κυλάει είναι ότι οι παίκτες προσπαθούν φυσικά να το χρησιμοποιήσουν. Ένα φυσιολογικό πράγμα. Αν δεν υπάρχουν σφυρίγματα, γιατί να μην το δοκιμάσεις; Αν το κύριο πρόβλημα την περασμένη σεζόν ήταν ότι το παιχνίδι δεν κυλούσε τότε εγώ παρακολούθησα μια διαφορετική σεζόν. Πού οδηγεί αυτό; ” Αναρωτήθηκε ο Klopp.

Διπλό για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com