Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γλυκόπικρο διπλό στο Elland Road

Γλυκόπικρο διπλό στο Elland Road

Trent και Salah συνεργάστηκαν στο πρώτο γκολ.

Διπλό με γλυκόπικρη γεύση για τηn Liverpool στο Elland Road. Οι Reds πραγματοποίησαν με μια πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησαν με 0-3 της Leeds, όμως είδαν τον Harvey Elliott να τραυματίζεται σοβαρά στον αστράγαλο στο δεύτερο ημίχρονο.

Δίχτυα βρήκαν οι Salah, Fabinho και Mane.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Harvey Elliott να διατηρεί την θέση του στο αρχικό σχήμα και τον Thiago Alcantara να παίρνει για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στη Leeds.

Μόλις στο 5ο λεπτό είχαν οι Whites την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς, με τον Alisson όμως να καταφέρνει να αποκρούσει το πλασέ του Rodrigo. Στις ευκαιριες απάντησαν οι Reds δέκα λεπτά αργότερα με πλασέ του Jota, ο οποίος κοντρόλαρε σωστά και πλάσαρε στην κίνηση αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει και το σκορ.

Το σκορ άνοιξε από την Liverpool με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα και με σκόρερ τον Mo Salah, ο οποίος έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League! Ο Αιγύπτιος συνεργάστηκε με τον Matip, ο Καμερουνέζος μοίρασε στα δεξιά για τον Alexander-Arnold, εκείνος βρήκε τον Mo, για να τελειώσει με ευκολία ο τελευταίος την φάση για το 0-1.

Τεράστια ευκαιρία έχασε η ομάδα του Klopp στο 26ο λεπτό, όταν ο Diogo Jota μπήκε με ευκολία στην περιοχή, για να γυρίσει για τον Mane, με τον Σενεγαλέζο να μην μπορεί όμως να σκοράρει προ κενής εστίας!

Οι Reds πλησίασαν στο γκολ και στο επόμενο λεπτό με δύο ευκαιρίες του Harvey Elliott! Η πρώτη προσπάθεια του μέσου σταμάτησε στο Ayling και η δεύτερη αποκρούστηκε από τον Meslier. Το 0-2 για την Liverpool δεν ήρθε ούτε με το εκτός περιοχής σουτ του Mane στο 31’ και το διαγώνιο σουτ του Elliott στο 38’.

Β’ Ημίχρονο: Με το καλημέρα στην επανάληψη οι Reds έχασαν μια τεράστια ευκαιρία με τον Mane, για να σκοράρουν και σημείωσαν το δεύτερο τους γκολ με τον Fabinho στο 50’, στην αμέσως επόμενη φάση! 

Από εκτέλεση κόρνερ του Trent Alexander-Arnold, εκείνος που κατέβασε την μπάλα ήταν ο Fabinho, για να γράψει αμέσως μετά με σουτ το 0-2. 

Στο 55’ την αδύναμη κεφαλιά του Roberts μπλόκαρε σταθερά ο Alisson, ενώ ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό αργότερα αστόχησε και με πλασέ.

Δυστυχώς για τους Reds η συνέχεια του παιχνιδιού δεν ήταν εξίσου καλή, καθώς ο Harvey Elliott τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο από δολοφονικό τάκλιν του Strujik, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Pawson. Ο νεαρός άσος δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε από τον Henderson. 

Η ομάδα του Klopp είχε την επόμενη της ευκαιρία στο 75’, με τον Mane να μην μπορεί όμως να την αξιοποιήσει, με τον Raphinha στη συνέχεια να μην καταφέρνει να μειώσει σε 1-2. 

Η δεύτερη αλλαγή της Liverpool πραγματοποιήθηκε στο 82’, με τον Chamberlain να περνά αντί του Jota. 

Απίστευτο και όμως αληθινό, είναι πως ο Sadio Mane δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Leeds ούτε στο 88’ όταν τροφοδοτήθηκε από τον Henderson, πάτησε περιοχή, προσποιήθηκε, όμως το σουτ του κόντραρε και έφυγε κόρνερ, για να βρει όμως το γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο διεθνής επιθετικός τελείωσε την φάση με ωραία κίνηση και σουτ εντός περιοχής, για να σημειώσει το 0-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Leeds: Meslier; Ayling, Cooper, Llorente (Struijk 33′), Firpo; Phillips, Dallas; Raphinha, Rodrigo (Roberts 46′), Harrison (James 68′); Bamford

Subs Klaesson, Cresswell, Shackleton, Klich, Summerville, McCarron

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Elliott (Henderson 63′), Thiago (Keita 90+3′); Salah, Mane, Jota (Oxlade-Chamberlain 82′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Konate, Gomez, Τσιμίκας, Milner, Jones

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην AC Milan.

Ο Mo Salah έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com