Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζητάνε τον Τσιμίκα βασικό τη Κυριακή οι φίλαθλοι της Liverpool

Ζητάνε τον Τσιμίκα βασικό τη Κυριακή οι φίλαθλοι της Liverpool

Τον Έλληνα διεθνή μπακ, Κωνσταντίνο Τσιμίκα, ζητάνε να δουν βασικό τη Κυριακή στο Elland Road κόντρα στη Leeds United αρκετοί φίλαθλοι των Reds.

Ο 25χρονος ξεκίνησε βασικός απέναντι σε Norwich City και Burnley, στις δύο νίκες της Liverpool στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών της στη Premier League, με εκείνο να καταγράφει και μία ασίστ απέναντι στη τελευταία, βρίσκοντας με υπέροχη σέντρα τον Diogo Jota ανενόχλητο στη περιοχή.

Παρόλα αυτά, η επιστροφή του Robertson τον έστειλε στο πάγκο με την Chelsea, με πολλούς οπαδούς της ομάδας να αναρωτιούνται γιατί μπήκε στο παιχνίδι στο 86′ και όχι πιο νωρίς. Τώρα, οι ίδιοι ζητούν την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα με την Leeds United, καθώς ο αρχηγός της εθνικής Σκωτίας Robertson ακόμα βρίσκει πατήματα μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο που αποκόμισε από το φιλικό με την Osasuna.

Από την άλλη, η εμφάνιση του Τσιμίκα με την Σουηδία ήρθε να δώσει πάτημα στους εν λόγω οπαδούς να ζητήσουν πιο έντονα τη συμμετοχή του Κώστα. Συγκεκριμένα, απέναντι στους Σκανδιναβούς, ο μπακ της Liverpool είχε εφτά πετυχημένες ντρίπλες, δημιούργησε τρεις ευκαιρίες και κέρδισε 4 φάουλ και δικαιολογημένα θεωρήθηκε εκ των MVP στη μεγάλη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό δείγμα των προαναφερθέντων:

Εξαιρετικός με την Εθνική Ελλάδος ο Κώστας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com