Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > McManaman: «Δεν πειράζει που η Liverpool δεν έκανε μεταγραφές»

McManaman: «Δεν πειράζει που η Liverpool δεν έκανε μεταγραφές»

Η μόλις μια μεταγραφή που έκανε η Liverpool το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, σύμφωνα με τον πρώην μέσο της ομάδας, Steve McManaman.

Ο παλαίμαχος άσος ρωτήθηκε αν θα αποτελέσει πρόβλημα για την ομάδα η μη ενίσχυση: 

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν με πείραξε. Δεν νομίζω να έχει η Liverpool αυτήν την ανάγκη να αντικαταστήσει τον Wijnaldum. ”

“ Έχουμε τον Thiago, έχουμε τον Alex Oxlade-Chamberlain, έχουμε τον Naby Keita, έχουμε τον Jordan Henderson, έχουμε τον Curtis Jones, έχουμε τον Fabinho, έχουμε τον James Milner. Πόσους μέσους θέλετε; ”

“ Υπάρχει και ο Harvey Elliott, ο οποίος έχει μπει στην ομάδα και δείχνει να είναι ένα ανερχόμενο αστέρι. Υπάρχουν αρκετοί μέσοι, για να καλύψουν τρεις θέσεις. ”

“ Ο κόσμος ήθελε έναν επιθετικό, όμως έχουμε τέσσερις και μόνο τρεις μπορούν να παίξουν. Καταλαβαίνω πως πέρυσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς και ο κόσμος θέλει όλο και περισσότερους παίκτες. ”

“ Νομίζω όμως πως αν κοιτάξετε την ομάδα στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, θα δείτε πως είχαμε έναν δυνατό πάγκο και παίκτες που δεν βρίσκονταν καν στον πάγκο. Νομίζω πως έχουμε αρκετούς παίκτες. Δεν θέλεις όμως να αποδεκατιστείς από τους τραυματισμούς ξανά. ” Σημείωσε ο McManaman

“ Ο Konate είναι ένας καλός νέος παίκτης και ο σύλλογος κατάφερε να προσέξει τους ισολογισμούς του. Λαμβάνοντας υπόψη την πανδημία που έκανε τον σύλλογο να χάσει πολλά χρήματα -πόσα πολλά θα ξέρουμε μόνο όταν η ομάδα ανακοινώσει τα οικονομικά της στοιχεία του χρόνου-, εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις μεταγραφές. ”

Ανερχόμενο αστέρι ο Elliott σύμφωνα με τον McManaman.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com