Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Υπάρχει ενδιαφέρον από την Liverpool για τον Bellingham»

«Υπάρχει ενδιαφέρον από την Liverpool για τον Bellingham»

Η Liverpool έχει στα ραντάρ της τον διεθνή άσο της Borussia Dortmund, Jude Bellingham, σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times.

Ο μέσος έχει εντυπωσιάσει τον τελευταίο χρόνο με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Bundesliga και αναμένεται να πάρει μεταγραφή έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ το επόμενο καλοκαίρι, όπως σημειώνουν οι Times.

Ο 18χρονος έχει θέση βασικού στην Dortmund, έχοντας πραγματοποιήσει ήδη 46 συμμετοχές με την φανέλα σε κάτι περισσότερο από μια σεζόν.

Συνολικά έχει βρει δίχτυα 4 φορές και έχει μοιράσει 4 ασίστ, οι τρεις εκ των οποίων την φετινή σεζόν με την Γερμανική ομάδα στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Πέρυσι μάλιστα, άνοιξε το σκορ στον προημιτελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Manchester City.

Οι Times και συγκεκριμένα οι Paul Joyce και Matt Lawton αναφέρουν πως η Dortmund είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον Άγγλο το επόμενο καλοκαίρι, με την Liverpool να ενδιαφέρεται σημαντικά για την απόκτηση του.

Πρόβλημα φυσικά μπορούν να αποτελέσουν οι απαιτήσεις της Borussia Dortmund, οι οποίες θα κυμανθούν κοντά στα €80 εκατομμύρια, με τους Βεστφαλούς να επιθυμούν να εισπράξουν περί τα €200 εκατομμύρια από τις πωλήσεις των Haaland και Bellingham το επόμενο καλοκαίρι.

Για τον ποδοσφαιριστή μίλησε χθες με τα καλύτερα λόγια ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson.

Jordan Henderson και Jude Bellingham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com