Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς τους Βραζιλιάνους με την Leeds η Liverpool!

Χωρίς τους Βραζιλιάνους με την Leeds η Liverpool!

Πρόβλημα ενόψει Leeds για την Liverpool! Όπως διαβάσατε χθες στο liverpool.gr, η ομοσπονδία της Βραζιλίας σκεφτόταν να ζητήσει την εφαρμογή του κανονισμού των πέντε ημερών από την FIFA, κάτι που όντως έκανε.

Η CBF αναζήτησε την τιμωρία των Alisson, Fabinho και Roberto Firmino καθώς αγνόησαν – με απόφαση της Premier League – τη κλήση από την εθνική τους και δεν ταξίδεψαν στη Βραζιλία για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η FIFA αποφάσισε υπέρ των Βραζιλιάνων και έτσι οι κόκκινοι θα παραταχθούν στο Elland Road χωρίς τους τρεις παίκτες.

Μαζί τους, τον αγώνα θα χάσει και το μεγάλο αστέρι της Leeds, Raphinha, στον οποίο επιβλήθηκε η ίδια ποινή.

Η Liverpool θα έπαιζε χωρίς τον Roberto Firmino ακόμα και αν δεν του είχε επιβληθεί η ποινή, καθώς έχει πρόβλημα τραυματισμού, του οποίου η σοβαρότητα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Ο κανονισμός των πέντε ημερών τονίζει πως αν κάποιος ποδοσφαιριστής αγνοήσει την κλήση της εθνικής του, τότε δεν μπορεί να αγωνιστεί με τον σύλλογό του για πέντε μέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της εν λόγω εθνικής. Αν η ομάδα και ο παίκτης αγνοήσουν και την ποινή, τότε η FIFA έχει δικαίωμα να παραβλέψει την ομοσπονδία της χώρας και να δώσει το παιχνίδι στα χαρτιά στον αντίπαλο με 0-3.

Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι ακόμα πιο περίεργη, καθώς και οι δύο ομάδες επηρεάζονται από τις ποινές και μάλιστα σε κομβικούς παίκτες, οπότε είναι άγνωστο το τι θα αποφασίσει η FIFA αν εν τέλει οι παίκτες αγωνιστούν.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως δύσκολα θα το δούμε, καθώς το ρεπορτάζ λέει πως η Liverpool δεν θα δώσει διαστάσεις στο θέμα και θα συμμορφωθεί με την απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Ακόμα χειρότερη κάνει την κατάσταση η απόφαση της CBF να μην ασκήσει αυτό το δικαίωμα στον Richarlison, λόγω των καλών σχέσεων με την Everton, αφού τα «ζαχαρωτά» του επέτρεψαν την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Έτσι, οι γείτονες θα παραταχθούν κανονικά με το μεγάλο τους αστέρι κόντρα στην Burnley!

Η τιμωρία ισχύει για το διάστημα μεταξύ 10 και 14 Σεπτεμβρίου με τις πιθανότητες να αλλάξουν τα δεδομένα να είναι σχεδόν απίθανες, καθώς αναμένεται να έχουμε την ίδια κατάσταση και στις κλήσεις του Οκτώβρη και του Νοέμβρη, με την FIFA να θέλει να έχει το πάνω χέρι.

Δεν θα αγωνιστούν κόντρα στη Leeds λόγω τιμωρίας οι Βραζιλιάνοι της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com