Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/9/1990 «Hat trick» σερί νικών εκτός επί Wimbledon (vid)

Σαν σήμερα: 8/9/1990 «Hat trick» σερί νικών εκτός επί Wimbledon (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Wimbledon στο Plough Lane για το πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας 3 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες επί των αντιπάλων τους.

Να υπενθυμίζουμε στο αναγνωστικό μας κοινό ότι η Wimbledon ήταν η ομάδα που στον τελικό του F.A Cup το 1988, στέρησε από τους τους Κόκκινους τόσο το τρόπαιο, όσο και το double της χρονιάς. Έτσι οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων, απέκτησαν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι Reds ερχόντουσαν από ήδη δύο επιτυχημένα περάσματα στο Plough Lane τις αντίστοιχες δύο προηγούμενες χρονιές και φρόντισαν να «τριτώσει» το καλό γι’ αυτούς. Στο 37′ της συνάντησης ο John Barnes από ασίστ του Steve McMahon θα βάλει τους Κόκκινους μπροστά στο σκορ, για να κάνει το 0-2 ο Ronnie Whelan 31′ με κεφαλιά από ασίστ του Gary Ablett. Να σημειώσουμε ότι ο πολυτάλαντος Ιρλανδός μέσος, είχε σημειώσει γκολ και στην προηγούμενη επίσκεψη τους στην έδρα της Wimbledon.

Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να μειώσουν σε 1-2 με τον Alan Cork στο 74′, «στριμώχνοντας» τους Reds χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο.

Το παιχνίδι στο Λονδίνο παρακολούθησαν 12.364 θεατές και διαιτητής ήταν ο R.G. Groves.

Στο παρακάτω video και στο 7′:37″ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 8/9/1990 «Hat trick» νικών εκτός επί Wimbledon (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com