Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφασίζει αν θα μπλοκάρει τη συμμετοχή των Βραζιλιάνων στον αγώνα με τη Leeds η CBF

Αποφασίζει αν θα μπλοκάρει τη συμμετοχή των Βραζιλιάνων στον αγώνα με τη Leeds η CBF

Οι εθνικές ομάδες μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν στη Liverpool, όπως άλλωστε κάνουν τα τελευταία χρόνια. Το τελευταίο πρόβλημα που έχει προκύψει αφορά την συμμετοχή των τριών Βραζιλιάνων, Fabinho, Alisson Becker και Bobby Firmino στον Κυριακάτικο αγώνα με τη Leeds.

Οι τρεις άσοι των Reds δεν εντάχθηκαν στην εθνική τους ομάδα αυτόν τον μήνα, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που εφαρμόζει το Ηνωμένο Βασίλειο στους ταξιδιώτες από την Βραζιλία, λόγω του COVID-19.

Η απουσία τους όμως από την εθνική τον Σεπτέμβριο, ενδέχεται να μην τους επιτρέψει να αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στην ομάδα του Marcelo Bielsa, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας σκέφτεται αν θα ζητήσει από την FIFA να εφαρμόσει τον «κανόνα των πέντε ημερών», ο οποίος θα τους μπλοκάρει την συμμετοχή στον αγώνα.

Η Βραζιλία σκέφτεται να τιμωρήσει με αυτόν τον τρόπο τους συλλόγους που δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές τους να ταξιδέψουν στην Λατινική Αμερική για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Η Βραζιλία δίνει τον τελευταίο της αγώνα τα ξημερώματα της Παρασκευής, κάτι που σημαίνει πως αν εφαρμοστεί ο κανόνας των πέντε ημερών, οι τρεις παίκτες των Reds θα χάσουν τον αγώνα με την Leeds, αλλά θα είναι διαθέσιμοι για εκείνον με την AC Milan.

Το χειρότερο για την Liverpool, είναι πως ο Tite υπολογίζει να καλέσει τους Βραζιλιάνους της Premier League και στους αγώνες του Οκτωβρίου, κάτι που αν τελικά γίνει θα αφήσει τους Firmino, Alisson και Fabinho εκτός και από άλλους αγώνες.

Πάντως, ο Bobby Firmino αναμένεται να χάσει το ματς με τη Leeds, ανεξάρτητα από την απόφαση της Βραζιλίας.

Φέρνει νέο πρόβλημα η Βραζιλία στη Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com