Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moreno: «Η Liverpool μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο το 2019»

Moreno: «Η Liverpool μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο το 2019»

Ο Alberto Moreno μιλώντας σε Ισπανικό μέσο αναφέρθηκε στις πέντε του σεζόν στη Liverpool και αποκάλυψε πως οι Reds του έκαναν πρόταση ανανέωσης το 2019, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε, θέλοντας να αποχωρήσει από το Νησί.

Ο αμυντικός για τα χρόνια του στη Liverpool είχε να πει:

“ Ήταν πανέμορφα χρόνια, όμως συνέβησαν και περίεργα πράγματα, ενώ κάποιες φορές στάθηκα άτυχος. ”

“ Στα πρώτα δύο χρόνια έπαιζα συνεχώς, όμως στην τρίτη σεζόν ο προπονητής ξεκίνησε να βάζει τον James Milner στη θέση του αριστερού back. Δεν αγωνίστηκα για ολόκληρη τη σεζόν και τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. ”

“ Μετά από αυτό, μίλησα με τον Jürgen Klopp για την κατάσταση μου και μου είπε πως με υπολογίζει. Είχα μια εξαιρετική προετοιμασία και στη συνέχεια ήμουν βασικός στην Premier League και έπαιζα σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα και στο Champions League. ”

“ Ο Lopetegui με κάλεσε και επέστρεψα στην εθνική ομάδα, όμως στάθηκα άτυχος και στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Champions League τραυμάτισα τον αστράγαλο μου. ” Είπε ο Moreno στο El Periodico Mediterraneo.

“ Ο προπονητής τότε έβαλε τον Robertson, ο οποίος ήταν ο αναπληρωματικός μου. Εδώ πρέπει να παραδεχθούμε την αλήθεια, τα πήγε πολύ καλά και τους κέρδισε το πρωτάθλημα. ”

“ Ο Klopp ήταν συνέχεια στο πρόσωπο μου και μου έλεγε: «Alberto, σε εμπιστεύομαι, όμως τώρα δεν μπορώ να βγάλω τον Robertson». ”

Για την πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι Reds: 

“ Στον πέμπτο μου χρόνο, μου έγινε η πρόταση να ανανεώσω για άλλα πέντε χρόνια. Είπα όμως όχι, καθώς βρισκόμουν ήδη για πολλά χρόνια στην Αγγλία. ”

“ Έχω τρία παιδιά και μίλησα με την γυναίκα μου. Αποφασίσαμε πως το καλύτερο θα ήταν να επιστρέψουμε στην Ισπανία. Απλώς ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία. ”

Ο Alberto Moreno κατέκτησε το Uefa Europa League τον περασμένο Μάιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com