Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/9/1991 Πρώτο κόκκινο γκολ για Mark Walters (vid)

Σαν σήμερα: 7/9/1991 Πρώτο κόκκινο γκολ για Mark Walters (vid)

Το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Mark Walters στην δύσκολη νίκη της Liverpool επί της Notts County στο Meadow Lane για το πρωτάθλημα.

Οι Reds τα βρήκαν «σκούρα» απέναντι στους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό (όπως και συνέβη στο τέλος της χρονιάς) και ζόρισαν ακόμα περισσότερο τους Κόκκινους στο 43′ όταν ο Tom Johnson έγραψε το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Reds έρχονταν από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα εκτός έδρας (μία ισοπαλία και μία ήττα) και ο Graeme Souness βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται, πέρασε στην θέση του Steve Harkness τον διεθνή Ισραηλινό επιθετικό Ronny Rosenthal στο 63′.

Ο Ronny Rosenthal ήταν αυτός που έδωσε πνοή στην κόκκινη επίθεση και στο 70′ ισοφάρισε μάλιστα από ασίστ του Dean Saundres. Ο ίδιος ο Ισραηλινός επιθετικός στο 87′ «εισέβαλε» στην περιοχή των γηπεδούχων, με τους αμυντικούς να τον ανατρέπουν και τον διαιτητή A.N. Buksh να δείχνει άμεσα το σημείο του πέναλτι.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Mark Walters στο 88′, καταγράφοντας έτσι το πρώτο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Την δύσκολη νίκη των Reds στο Meadow Lane παρακολούθησαν 16.051 θεατές.

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε φάσεις και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 7/9/1991 Πρώτο κόκκινο γκολ για Mark Walters
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com