Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίστηκε και ο Harvey Elliott!

Τραυματίστηκε και ο Harvey Elliott!

Μόνο προβλήματα έφεραν οι εθνικές ομάδες στη Liverpool για ακόμη μια φορά, καθώς πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε και ο Harvey Elliott, o οποίος είχε κληθεί στην εθνική Αγγλίας U21.

Όπως ανακοίνωσαν οι Reds, ο νεαρός άσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα με το Κόσοβο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Harvey αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Αγγλίας και το μέγεθος του τραυματισμού θα γίνει γνωστό, μόλις επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο των Reds, The AXA Training Centre, αν και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερης ανησυχίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του James Pearce της The Athletic UK.

Ο ταλαντούχος μέσος είχε ξεκινήσει εξαιρετικά την φετινή σεζόν, έχοντας μάλιστα θέση βασικού στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Burnley και Chelsea, ενώ έδειχνε να έχει κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του Γερμανού τεχνικού.

Εκτός από την αναμέτρηση με το Κόσοβο θα μείνει και ο Curtis Jones, λόγω τιμωρίας.

Ο τραυματισμός του Harvey Elliott έρχεται να προστεθεί σε εκείνους των Bobby Firmino και Takumi Minamino και να αποτελέσει έναν νέο προβληματισμό για τον Jurgen Klopp ενόψει των αγώνων με Leeds για την Premier League και AC Milan για το Champions League.

Τραυματισμός για τον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com