Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συνεχή επικοινωνία με τον Keita η Liverpool

Σε συνεχή επικοινωνία με τον Keita η Liverpool

Η Liverpool βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή της, Naby Keita ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι καλά στην υγεία του, μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες στην πατρίδα του, την Γουινέα.

Χθες το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Γουινέας, το Conarky μια ένοπλη ομάδα εισέβαλε στο προεδρικό μέγαρο, με στόχο τον πρόεδρο, Alpha Conde.

Η αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Γουινέα και Μαρόκο αναβλήθηκε και πλέον αναζητείται λύση για την επιστροφή του Naby Keita και των υπολοίπων παικτών της Γουινέας στις Ευρωπαϊκές τους ομάδες, καθώς τα σύνορα έχουν κλείσει από χθες.

Οι Reds θεωρούν πως ο παίκτης είναι ασφαλής και βρίσκεται σε καλά χέρια, ενώ εξέδωσαν και την ακόλουθη ανακοίνωση.

Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον Naby Keita και επίσης έχουμε επαφές με το τεχνικό επιτελείο της εθνικής του ομάδας. ”

Είμαστε πεπεισμένοι πως είναι ασφαλείς και βρίσκεται σε καλά χέρια. Φυσικά η κατάσταση είναι ρευστή και θα παραμείνουμε σε συννενόηση με τις αρμόδιες αρχές, καθώς εργαζόμαστε για να φέρουμε τον Naby πίσω στο Liverpool εγκαίρως και με ασφάλεια. ”

Ο μέσος των Reds πάντως, αγωνίστηκε σε έναν αγώνα με την εθνική του ομάδα εναντίον της Γουινέας-Μπισάου, μοιράζοντας την ασίστ για το μοναδικό τέρμα της Γουινέας.

UPDATE: Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο Naby έχει ήδη κλείσει θέση μαζί με άλλους 12 συμπαίκτες του σε ένα ιδιωτικό τζετ, ώστε να φύγει από την Γουινέα.

Αναζητείται τρόπος επιστροφής για τον Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com