Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ζητάει 500 χιλ. την εβδομάδα ο Salah

Δεν ζητάει 500 χιλ. την εβδομάδα ο Salah

Η Liverpool ECHO και συγκεκριμένα ο Ian Doyle ήρθε για να διαψεύσει το δημοσίευμα της Sunday Mirror που ήθελε τον Mo Salah να ζητάει 500.000 λίρες την εβδομάδα από την διοίκηση της Liverpool, για να παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με την ECHO, οι συζητήσεις των Reds με την πλευρά του ποδοσφαιριστή συνεχίζονται, χωρίς όμως να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής οριστική συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Το τρέχον του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2023 και αποφέρει στον Αιγύπτιου κάτι παραπάνω από 200.000 λίρες την εβδομάδα.

Είναι δεδομένο πως αν ανανεώσει ο Mo, οι απολαβές του θα πλησιάσουν ή θα ξεπεράσουν οριακά τις 300.000 λίρες ανά εβδομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αγγίξουν τις 500.000.

Η ανανέωση του συμβολαίου του 29χρονου αποτελεί προτεραιότητα για την Liverpool, η οποία θέλει να δέσει έναν ακόμη πολύ σημαντικό της παίκτη, μετά τους Fabinho, Alisson Becker, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson, Harvey Elliott,  Caoimhin Kelleher, Adrian και Nat Phillips, οι οποίοι ανανέωσαν τους τελευταίους μήνες τα συμβόλαια τους.

Ο Jürgen Klopp επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα, πριν την εντός έδρας νίκη επί της Burnley, πως υπάρχουν συζητήσεις με τον Mo Salah για νέο συμβόλαιο και αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η έκβαση τους.

O Mo Salah πανηγυρίζει το εύστοχό του πέναλτι εναντίον της Chelsea.
O Mo Salah πανηγυρίζει το εύστοχό του πέναλτι εναντίον της Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com