Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί οι Curtis Jones και Neco Williams δε δηλώθηκαν στη λίστα του UCL

Γιατί οι Curtis Jones και Neco Williams δε δηλώθηκαν στη λίστα του UCL

Την οριστικοποίηση της λίστας παικτών της Liverpool ίσως αγωνιστούν στο φετινό Champions League είχαμε προχθές, με τους Jones και Williams να μένουν εκτός.

Για την ακρίβεια, οι δύο νεαροί Reds έμειναν εκτός της α’ λίστας πού δήλωσε η ομάδα στην UEFA, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αδυνατούν να λάβουν μέρος στις αποστολές των Reds για τα παιχνίδια πού ξεκινούν σε δέκα μέρες.

Οι Neco και Curtis, όπως και οι Billy Koumetio και Owen Beck, δηλώθηκαν στη β’ λίστα των πρωταθλητών Ευρώπης του 2019.

Ο λόγος πού επέτρεψε στη Liverpool να προβεί σε αυτόν τον διαχωρισμό είναι το ότι στη β΄ λίστα μπορούν να δηλωθούν όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κλείσει τα 21 έτη και προπονούνται για τουλάχιστον δύο χρόνια με τον σύλλογο.

Έτσι, οι 4 παίκτες (με την ειδική αναφορά στους Jones και Williams να γίνεται επειδή είναι πολύ πιθανότερο να αγωνιστούν σε κάποιο παιχνίδι σε σχέση με τους Koumetio και Beck) μπορούν να στελεχώσουν κανονικά το «πλήρωμα» των Reds στα παιχνίδια του φετινού Champions League, αρχής γενομένης από το σημαντικό παιχνίδι με τη Milan στο Anfield τη μεθεπόμενη Τετάρτη.

Η εορταστική φωτογραφία των Curtis Jones και Neco Williams μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων στη Ντόχα.
Η εορταστική φωτογραφία των Curtis Jones και Neco Williams μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων στη Ντόχα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com