Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rhys Williams: «Η περσινή μου εμπειρία στη Liverpool ήταν μοναδική»

Rhys Williams: «Η περσινή μου εμπειρία στη Liverpool ήταν μοναδική»

Για την περσινή κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην άμυνα της Liverpool, συνεπεία της οποίας βρέθηκε αναπάντεχα στην πρώτη ομάδα, μίλησε ο Rhys Williams.

Ο center back της ομάδας μας, ο οποίος θα περάσει τη σεζόν 2021-22 στην Ουαλία και τη Swansea, αναφέρθηκε στους λόγους πού επέλεξε να αγωνιστεί στους «Κύκνους» φέτος, στην εμπειρία του να καλείται να αναπληρώσει μαζί με τους Nat Phillips και Ozan Kabak τα κενά των τραυματιών κεντρικών αμυντικών πέρυσι, καθώς και στις σχέσεις του με ορισμένους άλλους νέους παίκτες των Reds.

Ας δούμε τι δήλωσε ο Rhys στο site της Swansea:

«Ήθελα να έρθω εδώ, ήταν ένα από τα μέρη στα οποία ήθελα να έρθω, λόγω του ποδοσφαίρου πού παίζει η ομάδα.»

«Νομίζω ότι (η εμπειρία στη Swansea) θα μου φανεί χρήσιμη φέτος.»

«Φυσικά η περσινή σεζόν ήταν σημαντική για μένα. Κανείς δε θα μπορούσε να ήταν προετοιμασμένος για την περσινή σεζόν, ειδικά εγώ, με όλους τους τραυματισμούς πού υπέστησαν οι κεντρικοί αμυντικοί.»

«Τα 5 τελευταία παιχνίδια της περσινής σεζόν περιγράφηκαν σαν τελικοί, οπότε ήξερα ότι αν μπορούσα να κάνω κάτι καλό εκεί, θα μπορούσα να φανώ πολύτιμος.»

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία, και ελπίζω να μπορέσω να αξιοποιήσω αυτά πού έμαθα και να τα δείξω εδώ. Έχω παίξει εναντίον κάποιων καλών παικτών. Κάθε παιχνίδι συνιστά μία διαφορετική πρόκληση, και ελπίζω όλο αυτό (η χρησιμότητα της εμπειρίας πού έζησε πέρυσι με τη Liverpool) να φανεί εδώ.»

«Ανυπομονώ να βρω ποδόσφαιρο σε τακτική βάση, και ελπίζω να το βρω εδώ στη Swansea.»

Τέλος, για τον Rhian Brewster, ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί ως δανεικός από τη Liverpool στη Swansea, o Rhys Williams ανέφερε:

«Αν πλησιάσω έστω και λίγο τον αριθμό των γκολ πού σκόραρε με τη Swansea o Rhian, θα ήταν θαύμα!», λέει γελώντας.

«Ελπίζω όμως να επιδράσω εξίσου με αυτόν στην ομάδα, γιατί τα πήγε θαυμάσια όταν ήρθε εδώ.»

«Μεγάλη επιρροή για μένα ήταν επίσης το να δω κάποιους φίλους μου από την πρώτη ομάδα, όπως τον Neco Williams και τον Curtis Jones, να μπαίνουν κατευθείαν στην πρώτη ομάδα της Liverpool. Με έκανε να θέλω και εγώ να το γευτώ αυτό.»

O Rhys Williams στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2020-21.
O Rhys Williams στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2020-21.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com