Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνουν Leeds οι τρεις Βραζιλιάνοι;

Χάνουν Leeds οι τρεις Βραζιλιάνοι;

Μπορεί ο αγώνας της Liverpool με την Leeds στο Elland Road να είναι σε δέκα ημέρες από σήμερα, ωστόσο ο Jürgen Klopp έχει να αντιμετωπίσει από τώρα ένα πρόβλημα, καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τριών Βραζιλιάνων.

Όπως θα γνωρίζετε, η Premier League δεν επιτρέπει στους διεθνείς ποδοσφαιριστές της να αγωνιστούν στις χώρες που βρίσκονται στην κόκκινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου, λόγω του κορονοϊού. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Βραζιλία, γεγονός που επηρεάζει τους τρεις παίκτες της Liverpool, Bobby Firmino, Alisson Becker και Fabinho.

Σύμφωνα με τους Times, η Βραζιλία θέλει να εφαρμόσει «τον κανονισμό των πέντε ημερών» και να μην επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές της να αγωνιστούν με τους συλλόγους τους για πέντε ημέρες, μετά τη λήξη της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Αν κάτι τέτοιο εφαρμοστεί, ο Alisson Becker και ο Fabinho δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα του Marcelo Bielsa, ενώ μη διαθέσιμος θα είναι φυσικά και ο τραυματίας, Bobby Firmino, ο οποίος αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό από την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Chelsea.

Οι μοναδικές ομάδες της Premier League που επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές τους να ταξιδέψουν σε κόκκινες χώρες, είναι οι Aston Villa και Tottenham Hotspur. Αυτή τους η απόφαση θα έχει φυσικά ως συνέπεια να μπουν σε καραντίνα οι διεθνείς τους παίκτες, μετά την επιστροφή τους στο Νησί.

Ο Fabinho στον περσινό αγώνα του Elland Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com