Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμονή για Karius, Origi και Neco Williams

Παραμονή για Karius, Origi και Neco Williams

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, με την Liverpool να παραχωρεί τέσσερις παίκτες με τη μορφή δανεισμού και τους Loris Karius, Divock Origi και Neco Williams να παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας.

Από τους Reds δανεικοί παραχωρήθηκαν οι Jake Cain στην Newport Country, Rhys Williams στην Swansea, Luis Longstaff στην Queen’s Park και Sheyi Ojo στην Millwall.

Στο Anfield όμως παρέμειναν οι Loris Karius και Divock Origi που δεν υπολογίζονται, καθώς και ο Neco Williams, ο οποίος βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου πριν από 2.5 μήνες, όμως η απουσία ικανοποιητικών προτάσεων σφράγισε την παραμονή του.

Ο Loris Karius εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής με τους Reds, καθώς αποτελεί την πέμπτη επιλογή για την θέση του τερματοφύλακα, πίσω από τους Alisson, Kelleher, Adrian και Pitaluga.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιο του Γερμανού, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να μπορέσει ο keeper να μετακινηθεί ως ελεύθερος σε άλλον σύλλογο.

Ο Neco Williams δεδομένα θα πάρει ευκαιρίες, μόλις ξεπεράσει τον τραυματισμό του, καθώς αποτελεί την δεύτερη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, πίσω μόνο από τον Trent Alexander-Arnold.

Τέλος, ο Divock Origi αγωνίστηκε ελάχιστα πέρυσι και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα, σκοράροντας μόνο ένα τέρμα κόντρα στη Lincoln για το Carabao Cup. Ανάλογη αναμένεται να είναι και η φετινή προσφορά του Βέλγου.

Η έκπληξη της χθεσινής ημέρας δεν ήταν η παραμονή των τριών προαναφερθέντων, αλλά η ανανέωση του συμβολαίου του Nat Phillips, ο οποίος για ένα διάστημα τον περασμένο μήνα δεν προπονούνταν με την ομάδα, καθώς βρισκόταν κοντά στην αποχώρηση του από τον σύλλογο.

Οι διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη και η ομάδα αποφάσισε όχι μόνο να τον κρατήσει στο ρόστερ, αλλά και να τον επιβραβεύσει με ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Divock Origi έμεινε στην ομάδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com