Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Elliott ο Lee Carsley!

Αποθέωσε Elliott ο Lee Carsley!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας U21, Lee Carsley για τον Harvey Elliott, τον οποίον και συμπεριέλαβε στην προεπιλογή για τους προκριματικούς αγώνες του Σεπτεμβρίου.

Ο ταλαντούχος μέσος ξεκίνησε βασικός σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League και είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει τα Τρία Λιοντάρια και σε υψηλότερο επίπεδο, έχοντας ήδη αγωνιστεί στα μικρότερα κλιμάκια τους.

Ο Harvey είναι ένας παίκτης που προσέχουμε εδώ και πολύ καιρό. Ήταν πολύ καλό που τον είδαμε να πηγαίνει δανεικός στην Blackburn. Είδα πολλά παιχνίδια του στην Blackburn. ” Δήλωσε ο Carsley στη Mirror.

Πάντα είσαι επιφυλακτικός αναφορικά με το πως θα προσαρμοστούν στο περιβάλλον της πρώτης ομάδας και ειδικά στην Championship, η οποία είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. ”

Νομίζω όμως πως ήταν πολύ καλός. Όταν είχα την μπάλα ήταν πάντα απειλητικός. Ήταν ένας συναρπαστικός παίκτης που πάντα δημιουργούσε ευκαιρίες. Ο Tony Mowbray χρησιμοποίησε τον Harvey σε ορισμένες πολύ καλές θέσεις, όπου μπορούσε να επηρεάσει τα παιχνίδια με γκολ και ασίστ.

Αυτό το μετέφερε στην προετοιμασία και κατάφερε να το δείξει, παίρνοντας λεπτά συμμετοχής στην Liverpool, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για τον Harvey να έρθει μαζί μας. Είχα ένα καλό τηλεφώνημα μαζί του χθεςΘα μπορέσετε να δείτε πόσο περήφανος είναι που θα εκπροσωπήσει την Αγγλία. ”

Έτοιμος για το επόμενο βήμα με την εθνική ο Elliott
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com