Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τον Adama Traore ζητάνε στο Twitter οι φίλαθλοι της Liverpool

Τον Adama Traore ζητάνε στο Twitter οι φίλαθλοι της Liverpool

O Adama Traore στην αναμέτρηση των Κόκκινων στο Molineux στις 23 Γενάρη.

Τον ακραίο επιθετικό της Wolves, Adama Traore ζητάνε πολλοί φίλαθλοι των Reds ως λύση για τις επιθετικές αδυναμίες της ομάδας.

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι της Liverpool με την Chelsea έδειξε ακόμη μια φορά πως οι Reds έχουν ανάγκη από έναν ακόμη παίκτη στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Η επιλογή του Klopp να αφήσει τον Takumi Minamino στον πάγκο, την ώρα που ο και Divock Origi παρακολουθούσε τον αγώνα από την κερκίδα, προτιμώντας να περάσει στο 85′ τον Τσιμίκα στο παιχνίδι, μάλλον ήταν και ένα μήνυμα του ίδιου του προπονητή σχετικά με τις επιλογές – ή την έλλειψη αυτών – στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Την επομένη, η Wolves υποδέχθηκε την Manchester United στο Molineux και ένας ήταν για μία ακόμη φορά ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε. Ο Ισπανός με καταγωγή από το Μάλι winger, Adama Traore, επέδειξε για μία ακόμη φορά πολύ δυναμισμό και τεχνική στο παιχνίδι του, παρά τη σαφέστατη αδυναμία του στη τελική προσπάθεια. Ο Adama έχει την δυνατότητα να ξεκλειδώνει από μόνος του αντίπαλες άμυνες με την μίξη ταχύτητας, τεχνικής και δύναμης ικανή να σπάσει την αντίσταση των αμυντικών στο 1v1.

Το κατά πόσο μία τέτοια κίνηση της Liverpool αποτελεί ρεαλιστικό ενδεχόμενο είναι μία άλλη περίπτωση. Σύμφωνα με το 90min, οι Reds έχουν κοιτάξει τον Traore ως μία επιλογή, με την Wolves να ζητά περίπου 40 εκατομμύρια λίρες. Αυτό που είναι εύκολα αντιληπτό είναι η επιθυμία πολλών φιλάθλων της Liverpool για την απόκτηση του.

Τα σχόλια ήταν διθυραμβικά όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

«Πραγματικά πιστεύω ότι ο Adama Traore κάνει την Liverpool καλύτερη. Φαντάσου να έχεις αυτόν για να βάλεις στη θέση του Mane σε αυτά τα τελευταία 15 λεπτά στα 1v1 στα άκρα. Η Chelsea έπαιζε πολύ στενά και εμείς κάναμε ακριβώς το ίδιο»

«Επίσης, θα ήθελα πολύ τον Adama Traore στη Liverpool. Σίγουρα, η τελικές του προσπάθειες και οι αποφάσεις του δεν είναι οι καλύτερες αλλά δεν μπορούν οι παίκτες να βελτιώσουν και να προσαρμόσουν το παιχνίδι τους; Οι παίκτες έχουν διαφορετικά ταβάνια, δεν βλέπουμε πάντα το τελικό προϊόν»

«Ο Adama Traore είναι ένας παίκτης τύπου Liverpool, εντάξει; O Klopp θα τον έκανε ακόμα πιο τρομακτικό παίκτη με το να δουλέψει τη τελική του προσπάθεια»

«Η Liverpool πρέπει να κάνει αμέσως προσφορά για τον Traore. Είναι ο τέλειος αντικαταστάτης για τον Mane!»

«Liverpool σε ικετεύω να πάρεις τον Traore!»

«Χρειαζόμαστε τον Traore αμέσως, είναι ασταμάτητος»

«Πραγματικά, φαντάσου τον Adama Traore να παίζει για την Liverpool με το κοινό του Anfield από πίσω του και με την διδασκαλία του Klopp; Θα τρεφόταν από την δύναμη του κόσμου σε ένα άλλο επίπεδο. Χωνέψτε αυτό για λίγο. Καταστρέφει την United αυτή τη στιγμή!»

Ο Andrew Robertson μαρκάρει τον Adama Traore.
Ο Andrew Robertson μαρκάρει τον Adama Traore στο ματς του περασμένου Μάρτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com