Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίας ο Neco Williams, δεν παίζει με την εθνική

Τραυματίας ο Neco Williams, δεν παίζει με την εθνική

O Neco Williams σε φιλικό προετοιμασίας.

Νέος τραυματισμός προέκυψε για την Liverpool, καθώς ο Neco Williams δεν θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Ουαλίας, λόγω ενός προβλήματος που αποκόμισε.

Ο αμυντικός ήταν στην προεπιλογή της εθνικής Ουαλίας για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου, όμως οι ενοχλήσεις που αισθάνεται δεν θα του επιτρέψουν να εκπροσωπήσουν την χώρα του.

Η εθνική ομάδα της Ουαλίας δεν έκανε γνωστό το μέγεθος του προβλήματος του δεξιού back, παρά μόνο ότι είναι ένας απο τους τέσσερις παίκτες που δεν θα αγωνιστούν τελικά στους αγώνες με Φινλανδία, Λευκορωσία και Εσθονία.

Ο Neco Williams δεν έχει πάρει επίσημα λεπτά συμμετοχής με την Liverpool την φετινή σεζόν, ωστόσο ο τραυματισμός του έρχεται για να οριστηκοποιήσει την παραμονή του στο Anfield, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Οι Reds ελπίζουν πως ο 20χρονος θα μπορέσει να αγωνιστεί στον αγώνα του Carabao Cup στις 21 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Norwich στο Carrow Road, ώστε να πάρει ανάσες ο Trent Alexander-Arnold.

Πάντως, στην εθνική Ουαλίας κλήθηκε ο Ben Woodburn, ο οποίος εξακολουθεί να ανήκει στην Liverpool και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Hearts το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για το πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Εκτός από την εθνική λόγω τραυματισμού ο Neco Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com