Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Neville: «Φανταστική εμφάνιση από τον Harvey Elliott!»

Gary Neville: «Φανταστική εμφάνιση από τον Harvey Elliott!»

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του προπονητή της Liverpool, Jurgen Klopp, να συμπεριλάβει τον 18χρονο Harvey Elliott στην αρχική του ενδεκάδα για την κρίσιμη αναμέτρηση των «κόκκινων» με την Chelsea στο Anfield.

Ωστόσο, ο Elliott εντυπωσίασε αγωνιζόμενος στην μεσαία γραμμή μαζί με τους Jordan Henderson και Fabinho, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει τους Jorginho και N’Golo Kante.

Ο Gary Neville, μιλώντας στο Sky Sports, επαίνεσε τον Harvey Elliott, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του νεαρού μέσου της Liverpool κόντρα στην Chelsea, ενώ ο Jamie Redknapp δήλωσε ότι ο νεαρός μέσος έπαιξε «με ωριμότητα που διαψεύδει το νεαρό της ηλικίας του».

Ο Neville υπογράμμισε, εμφαντικά, την συμβολή του Elliott στην ομάδα του Klopp, και την εντυπωσιακή παρουσία του στη μεσαία γραμμή.

«Ήταν εντυπωσιακός! Είχε τρομερή αυτοπεποίθηση και οι πρώτες του επαφές με την μπάλα ήταν εξαιρετικές!» Είπε ο Neville.

«Κάθε φορά που είχε την μπάλα στην κατοχή του έδινε ώθηση στην ομάδα και σου δημιουργούσε την αίσθηση ότι κάτι καλό μπορεί να συμβεί. Συνεχώς προσπαθούσε να δημιουργήσει καταστάσεις και δεν δίσταζε να ρισκάρει».

«Ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, στην δεύτερη του συμμετοχή, ως βασικός, σε αγώνα της Premier League και η πρώτη φορά που τον παρακολούθησα ζωντανά. Ήταν μια φανταστική εμφάνιση».

Ξεχώρισε ξανά ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com