Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tuchel: «Δεν ξέρω αν ήταν κόκκινη»

Tuchel: «Δεν ξέρω αν ήταν κόκκινη»

Ο Thomas Tuchel αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για τον βαθμό που απέσπασαν από την Liverpool στο Anfield, ενώ αναφέρθηκε και στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Reece James στο πρώτο μέρος.

Για τον αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα είπε στο Sky Sports:

“ Κάναμε φανταστική προσπάθεια και δείξαμε φανταστική αντοχή. Είδα μια πολύ δυνατή ομάδα της Liverpool στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί, σκοράραμε το πρώτο γκολ, είχαμε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουμε το δεύτερο μέσω του Mason Mount και δημιουργήσαμε πολλές καλές ευκαιρίες.

“ Ίσως μας έλειπε λίγη ακρίβεια για να έχουμε καλύτερες ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις και μεταβάσεις, αλλά η πίεση ήταν μεγάλη από τη Liverpool, η ενέργεια ήταν υψηλή και κάποια στιγμή έπρεπε να υποφέρουμε, όπως και κάναμε. ”

“ Στο τελευταίο δευτερόλεπτο, δεχτήκαμε ένα πέναλτι και χάσαμε τον N’Golo Kante από τραυματισμό και ξαφνικά ο κόσμος γύρισε ανάποδα. ”

“ Δεν μπορώ να επαινέσω την ομάδα αρκετά για την ανθεκτικότητά της. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πιο δύσκολα γήπεδα στον κόσμο από το Anfield για να αγωνιστεί κάποιος. Τα πρώτα 10 λεπτά [του δεύτερου ημιχρόνου] έμοιαζαν ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ, αλλά στο επόμενο μισάωρο θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει άλλο ένα γκολ και τους δυσκολέψαμε. ”

“ Στα πέντε τελευταία ήλπιζα ότι θα επιβιώσουμε και θα πάρουμε έναν καλά κερδισμένο πόντο, και το κάναμε, η ομαδική δουλειά ήταν απολύτως φανταστική. ”

Για την κόκκινη του James πρόσθεσε:

“ Η κόκκινη κάρτα δεν ξέρω πλέον αν βρίσκεται εντός ή εκτός κανονισμών. Πρέπει όμως να αποδεχθείς την απόφαση. Ο διαιτητής ίσως και να άλλαζε την γνώμη του, αν έβλεπε την φάση με κινούμενες εικόνες. ”

Ο Reece James αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com