Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η εμφάνιση ήταν καλή, είμαι χαρούμενος»

Klopp: «Η εμφάνιση ήταν καλή, είμαι χαρούμενος»

Ο Jürgen Klopp φάνηκε να έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στην σημερινή εντός έδρας ισοπαλία με την Chelsea.

Ο προπονητής των Reds για την απόδοση της ομάδας του είπε:

“ Μου άρεσε το παιχνίδι, κοιτάξτε, πριν από μερικά χρόνια κερδίσαμε με 2-1 επί της Chelsea όταν ο Mo Salah σκόραρε, σήμερα είχαμε μεγαλύτερες ευκαιρίες από τις οποίες δεν σκοράραμε. Η απόδοση ήταν πολύ καλή απέναντι στην ισχυρότερη ομάδα της Chelsea εδώ και πολύ καιρό. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. ”

“ Έχω δει 5 εκατομμύρια παιχνίδια και γνωρίζω πως το 11 εναντίον 10 δεν είναι εύκολο. Ειδικά όταν η δουλειά τους είναι να αμύνονται στην περιοχή. Ήταν πραγματικά δύσκολο. Είχαμε καλές ποδοσφαιρικές στιγμές και αμυνθήκαμε πολύ καλά κόντρα στις αντεπιθέσεις τους. ”

“ Η Chelsea έπαιξε όπως έπρεπε, το σέβομαι. Ας πάρουμε τον βαθμό και ας συνεχίσουμε. ”

Για την εμφάνιση του Harvey Elliott:

“ Ήταν καλός, ήταν καλός στις προπονήσεις. Θέλαμε να αλλάξουμε τη δυναμική με τους Hendo, Robbo και Firmino στο παιχνίδι. ”

“ Ο Harvey από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είναι σχεδόν ο μόνος μέσος που αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι. Φαίνεται να ταιριάζει και μπορεί να αγωνιστεί 95 λεπτά. Αυτό είναι σημαντικό. ”

“ Αυτός είναι ο λόγος που τον ξεκινήσαμε σήμερα και ο λόγος που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο. ”

Για το πέναλτι και την κόκκινη του James:

“ Ποτέ δεν μου άρεσε η διπλή τιμωρία, αλλά αν κάποιος με ακούσει για τις αλλαγές των κανονισμών, πολλά θα ήταν διαφορετικά! Ήταν σκληρό και μάλλον χάλασε το παιχνίδι. Τους δημιουργήσαμε προβλήματα, αλλά θα μου άρεσε να ήταν 11 εναντίον 11 ο αγώνας. ”

Για την Chelsea:

“ Κοιτάξτε πώς προσαρμόστηκε η Chelsea με τους 10 παίκτες. Θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει σε 4 αμυντικούς και 4 μέσους, αλλά αποφάσισαν να κρατήσουν 5, 3 μπροστά και τον Romelu. Στην περιοχή όπου σκοράρεις είχαν 8 παίκτες και έναν τερματοφύλακα. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, αλλά δεν ξεχνάω ότι είναι η 3η αγωνιστική. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι η Chelsea, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, ποιότητα και όλα αυτά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες – και αυτό ήθελα, να είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Με όλα όσα θα μπορούσατε να σκεφτείτε πριν από το παιχνίδι, ότι η Chelsea θα πέρναγε από πάνω μας ή κάτι τέτοιο, αυτό δεν συνέβη σήμερα. ”

“ Μου άρεσε, είναι σπάνιο να απολαμβάνεις κάτι τέτοιο, η ένταση που έβγαλαν και οι δύο ομάδες ήταν πραγματικά απίστευτη. Μαζί με την ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργήσουν οι οπαδοί μας, ήταν ένα κορυφαίο παιχνίδι και πραγματικά απολαυστικό με ένα μικρό πράγμα που δεν μας αρέσει πολύ – ότι πήραμε έναν βαθμό. ”

“ Αλλά είναι εντάξει, έχουμε 7 βαθμούς, αυτή είναι η αρχή, τα παιδιά πάνε στις εθνικές τους και ελπίζω να επιστρέψουν υγιείς και στη συνέχεια θα πρέπει να παίξουμε με τη Leeds. ”

Βαθμολογική απώλεια για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com