Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μπορούμε να κερδίσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Klopp: «Μπορούμε να κερδίσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Οι Reds μπορούν να κερδίσουν τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Chelsea στο Anfield.

Ο Klopp ρωτήθηκε για τον αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Chelsea:

“ Προφανώς, αυτή τη στιγμή, κανείς δεν πιστεύει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτό είναι – εξακολουθούμε να θέλουμε να προσπαθούμε να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες και μπορούμε να το κάνουμε. Η Chelsea κέρδισε το Champions League, οπότε ας το δοκιμάσουμε. ”

“ Με την ποιότητα που διαθέτουμε – αν μπορούμε να το κάνουμε – το μόνο σχέδιο είναι ότι μπορούμε να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, όποιες κι αν είναι αυτή. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. ”

“ Το να είσαι φιλόδοξος σε αυτό το πρωτάθλημα σημαίνει ότι πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς μερικά χτυπήματα, να δεχθείς κάποιες γροθιές που και που. Απλώς πρέπει να σηκωθείς ξανά και να ξαναπροσπαθήσεις. ” Είπε ο Klopp.

“ Θέλουμε επίσης να είμαστε επιτυχημένοι. Είμαστε αρκετά φιλόδοξοι. Θα το κάνουμε σωστά, είμαστε στο πιο δυνατό πρωτάθλημα στον κόσμο. ”

“ Συναντάμε την Chelsea δύο φορές, ελπίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αύριο (σ.σ σήμερα) που είναι αρκετά δύσκολο – ελπίζουμε ότι μπορούμε να την κερδίσουμε όταν τους αντιμετωπίσουμε ξανά. Όλα τα άλλα παιχνίδια δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό. Το να είσαι επιτυχημένος βοηθά – θέλεις να έχεις πάντα περισσότερα. ”

Για την συνάντηση του με τον Arsene Wenger στο Kirkby:

“ Ήταν εδώ ως εκπρόσωπος της FIFA. Περάσαμε χρόνο μαζί, αλλά περισσότερο μου έδειξε τα πράγματα που η FIFA θέλει να κάνει σε επίπεδο δομής στο μέλλον και ήθελε να μάθει τη γνώμη μου. ”

“ Η συνάντηση πήγε καλά, ήταν πολύ καλή. Είναι πολύ ωραίος τύπος και πολύ ωραίος άνθρωπος. Γελάσαμε καλά για παρόμοια προβλήματα που είχαμε και οι δύο! Ήταν απλώς μια ωραία συζήτηση, αλλά στη συνέχεια ήθελε να μάθει τη γνώμη μου για τα σχέδια της FIFA. ”

Ο Arsene Wenger επισκέφθηκε το The AXA Training Centre.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com